Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes: Voor een veilig en ontspannen kindje


Iedereen heeft het als klein meisje of jongetje wel gehad: een knuffeldoekje of knuffel. Je weet zelf waarschijnlijk dus wel wat zo’n knuffel voor je kindje kan betekenen. Een knuffeldoekje kan heimwee tegengaan omdat je kleintje altijd iets van thuis bij zich heeft als hij of zij uit logeren gaat. Ook neemt zo’n doekje stress weg en biedt het ontspanning voor je kindje thuis. Daarnaast geeft het een veilig gevoel, omdat het iets is wat er altijd voor je kleintje is ook al ben je er zelf (even) niet.

Knuffeldoekjes ook met dieren knuffels


Er zijn heel veel soorten knuffeldoekjes in allerlei leuke kleurtjes en printjes. Bovendien zijn er ook knuffeldoekjes in de vorm van een diertje zoals een leeuw, olifant of zebra. De knuffeldoekjes zijn ook te krijgen met een liedje of ze maken geluid bij het aanraken. Op bijna elke babyshower is er wel iemand die een knuffeldoek als kraamcadeau geeft en dit is altijd een schot in de roos. Ook jouw kindje wordt vast blij van een leuke knuffeldoek.

Knuffeldoekjes van een zachte stof


Knuffeldoekjes worden gemaakt van stoffen die zacht en aangenaam aanvoelen. Zo wordt meestal badstof gebruik of een soort katoen dat aanvoelt als badstof. Een groot voordeel van deze stof als knuffeldoek is dat deze stof snel opdroogt en je kleintje dus niet lang zonder zijn of haar favoriete knuffeldoekje hoeft te doen. De knuffeldoekjes zijn heerlijk om mee te knuffelen en spelen en een groot aantal knuffeldoekjes zijn te bevestigen aan de speen. Zo worden gelijk twee behoeften tegelijk vervuld, de zuigbehoefte en knuffelbehoefte.

Mangroove.nl
Logo