Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Badspeelgoed

Haal badspeelgoed in huis: Plezierig en praktisch


Als je kindje in bad gaan niet zo heel leuk vindt, is het misschien een idee eens te gaan kijken naar badspeelgoed. Wanneer je het badderen niet laat draaien om het badderen maar er gewoon spelen in bad van maakt, krijgt je kleine er waarschijnlijk veel meer plezier in. Er is zoveel verschillend badspeelgoed dat er altijd wel iets te koop is dat aansluit bij de wensen en voorkeuren van jouw zoontje of dochtertje.

Dieren badspeelgoed doet het goed


De klassieke badeend blijft het altijd goed doen bij de kleintjes. Het gele piepende beestje zorgt vaak voor een brede lach op het gezichtje van ieder kind. Het aanbod in badspeelgoed is enorm toegenomen en het badeendjes assortiment is zo uitgebreid, dat er van bijna elk dier uit het dierenrijk onderhand wel een badspeeltje bestaat. In alle soorten en maten is het badspeelgoed te verkrijgen en het juiste badspeelgoed maakt badtijd een super leuke speeltijd.

Badspeelgoed haalt de focus op het wassen weg


Naast dieren badspeelgoed zijn er ook verscheidene bad speelsets te verkrijgen. Hierbij kun je denken aan een set waarmee je kindje kan vissen in bad of een klein glijbaantje voor dierenspeelgoed. Als je je kleine een beetje uit wilt dagen in bad, kun je ook badspeelgoed in de vorm van een puzzel kopen. Dit soort badspeelgoed houdt hem of haar tijdens het badderen mooi afgeleid zodat jij lekker je gang kan gaan met het wassen van je kindje. Badspeelgoed is dus niet alleen leuk voor je dreumes, maar ook voor jou als ouder zeer praktisch.

Mangroove.nl
Logo