Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Sony PS5 HD-camera

Game platform

PlayStation 5

Talen container

nl

Aanvullende functies

n.v.t.

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Gewicht

343 g

MPN Manufacturer Part Number

P5AEACSNY32120

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Verpakking breedte

122 mm

Verpakking hoogte

75 mm

Verpakking lengte

198 mm

Verpakkingsinhoud

HD-camera, gebruikershandleiding

Webcam-productopties

Autofocus, Facetracking

Zichtbare microfoon

Nee

EAN

7090486954914

Categorieën

Gamesaccessoires Consolecamera's Camera's Games

Games platform

PlayStation 5

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Merk

Sony

Games consoleserie

PlayStation

Laatste prijs update: december 1, 2023 4:28 pm Meer informatie
SKU: 9300000124304386 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Leg onmisbare momenten vast met de Sony PS5 HD-camera voor de Sony PS5 ‚Ñ¢ -console. De HD-camera beschikt over twee lenzen voor opnamen van 1080p en een ingebouwde standaard, en hij werkt naadloos in combinatie met de PS5‚Ñ¢-tools om de achtergrond te verwijderen, zodat jij in de spotlights komt te staan. Maak met behulp van de maak-toets van je DualSense‚Ñ¢ draadloze controller snel een opname of uitzending van jezelf en je gameplay*.

  • Vastleggen in 1080p: Neem jezelf en je epische gamemomenten op in soepele en scherpe full-HD dankzij de twee groothoeklenzen van je camera. Maak met behulp van de maak-toets van je DualSense‚Ñ¢ draadloze controller snel een opname of uitzending van jezelf en je gameplay*.
  • Ge√Øntegreerde standaard: Cre√´er het perfecte shot met behulp van de ingebouwde, aanpasbare standaard van de HD-camera. Dankzij het compacte ontwerp kun je de camera stevig boven of onder tv’s plaatsen ‚Äì en kun je de hoek optimaliseren voor jouw set-up.
  • Tools om achtergrond te verwijderen: Vestig de aandacht op jezelf in je productie met behulp van de ingebouwde tools om de achtergrond te verwijderen van de PlayStation¬Æ5-console. Met de HD-camera kun je jezelf toevoegen aan je gameplayvideo’s terwijl je uitzendt* in de beeld-in-beeldmodus. Bovendien kun je de achtergrond wegsnijden of helemaal verwijderen met behulp van een green screen.

* Internetverbinding en account voor PlayStation‚Ñ¢Network vereist. Accounthouders moeten 7 jaar of ouder zijn en voor gebruikers jonger dan 18 jaar is toestemming van een ouder/voogd vereist. Volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/PSNTerms. Om van alle camerafuncties te kunnen profiteren, moet je de PS5‚Ñ¢-systeemsoftware bijwerken naar de nieuwste versie.

Mangroove.nl
Logo