Sony 4K Ultra HD TV KD43XE8096BAEP

Groot scherm in 4K resolutie
De Sony KD43XE8096BAEP is een 4K Ultra HD TV met HDR technologie. Deze Smart TV van 108 cm kan meer dan een miljard kleurtinten op het scherm toveren.
4 keer zoveel pixels als Full HD
Wil jij het beste van het beste qua LED televisies? Dan heb je een 4K Ultra HD TV met HDR nodig. De Sony KD43XE8096BAEP heeft een 4K Ultra HD scherm die 4 keer zoveel pixels op het scherm tovert dan een gewone Full HD-TV. Deze hoge resolutie zorgt voor een zeer scherp beeld met veel details dankzij 4K X-Realty Pro. Deze technologie zorgt ervoor dat elke pixel wordt opgeschaald voor het scherpste beeld met een uitstekende helderheid. Ook HDR is aan boord. Dit staat voor High Dynamic Range.
Een miljard kleurtinten met HDR
Normale televisies zijn 8 bit en kunnen 16,8 miljoen kleurtinten op het scherm toveren. De Sony KD43XE8096BAEP LED televisie met HDR is een 10 bit TV. Dankzij HDR zijn meer dan een miljard kleurtinten te bereiken op het TRILUMINOS display. Dit grotere dynamische bereik zorgt ervoor dat dit toestel van Sony niet alleen meer contrast en detail geeft, maar ook een betere helderheid. Dit zie je met name terug in de lichte en donkere tinten op het scherm. Hierdoor zie je veel meer detail in donkere schaduwen of in helder licht. Deze details heb je voorheen nooit kunnen zien op je oude televisie.
Smart TV met Android
De Sony KD43XE8096BAEP is ook voorzien van Smart technologie. Net als op veel smartphones beschikt deze televisie ook over het Android besturingssysteem. Hierdoor heb je volop toegang tot verschillende apps. Je verbindt de televisie gemakkelijk via WiFi en je hebt direct toegang tot het internet.
Zeer complete televisie
De Sony KD43XE8096BAEP heeft, dankzij een 4K resolutie, HDR technologie en Android, alles aan boord voor een ultieme kijkervaring. Ervaar films en series als nooit tevoren met meer dan een miljard kleurtinten op deze LED televisie.

 

Prijs: 729.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!