Smeg koelvriescombinatie FAB32LBLN1

SMEG FAB32LBLN1
Deze Smeg is voorzien van verschillende innovatieve snufjes, zoals het No-Frost system en Snel-vriesoptie. Dit samen met een totale nettocapaciteit van 304 liter geeft genoeg mogelijkheden om jouw etenswaren veilig en gemakkelijk op te bergen.
Milieuvriendelijkheid staat voorop
Het energiezuinige apparaat heeft een energie-efficiëntieklasse van A++. Dit betekent dat dit apparaat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee!
Ervaar de innovatieve productspecificaties
Het No-Frost systeem reduceert de hoeveelheid vocht in het apparaat, waardoor ijsvorming in de vriezer wordt tegengegaan. Dit resulteert in een vriezer die je nooit meer hoeft te ontdooien. Met de Snel-vriesoptie kun je grotere hoeveelheden etenswaren in één keer invriezen. Door deze functie vooraf in te schakelen, heeft het apparaat de tijd om de temperatuur in de vriezer te verlagen. Het is niet nodig om deze functie daarna weer uit te schakelen, want dat gaat helemaal vanzelf! De aanwezige ventilator in het apparaat laat koele lucht door de koelkast circuleren. Hierdoor blijft de temperatuur in de koelkast constanter en blijven de etenswaren langer vers.
Genoeg ruimte voor al jouw boodschappen
Wanneer je de koelkast opent, zul je versteld staan van alle opbergmogelijkheden die het apparaat biedt. Het koelgedeelte heeft een netto capaciteit van 229 liter en is voorzien van vier glazen plateaus, een groentelade en een chromen houder voor flessen. Daarnaast is ook de binnenkant van de linksdraaiende deur voorzien van verschillende opbergmogelijkheden. De vriezer heeft een nettocapaciteit van 75 liter en er zijn drie legplateaus aanwezig. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de stroom uitvalt, dan kan de vriezer de etenswaren maar liefst 18 uur lang bewaren.
De blikvanger van jouw keuken
Behalve de diverse indelingsmogelijkheden en de verschillende innovatieve functies van de koelkast, kunnen we natuurlijk de buitenkant van het apparaat niet zomaar negeren. Het ontwerp van de koelkast is namelijk met zijn jaren '50 design een echte eyecatcher te noemen. Genoeg redenen dus om deze Smeg toe te voegen aan jouw keuken!

 

Prijs: 1299.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!