Smeg koelvriescombinatie FAB30RB1

Deel de koelkast in zoals jij de inhoud het liefste ziet
Het witte model met een rechtsdraaiende deur is voorzien van vier glazen leggers, waarvan drie leggers verstelbaar zijn. De binnendeur van het apparaat heeft vier handige compartimenten waar je bijvoorbeeld verschillende potjes in kunt plaatsen. De chromen flessenhouder maakt het mogelijk om geopende flessen rechtop te zetten, zodat ze niet kunnen gaan lekken. Door groente en fruit in de groentelade te plaatsen, kunnen ze minder snel beurs worden door per ongeluk aanstoten tijdens het gebruik van de koelkast. Het eierrekje is ideaal om de eitjes veilig op te bergen en in één oogopslag het aantal eieren te kunnen zien. Dankzij het vriesvak aan de bovenzijde van de koelkast heb je geen aparte vriezer meer nodig. Met een nettocapaciteit van 64 liter passen er aardig wat etenswaren in.
Beter voor jouw portemonnee en het milieu
Met een energie-efficiëntieklasse A++ is de koelkast behoorlijk zuinig in gebruik te noemen. De koelkast verbruikt jaarlijks maar 212 kilowattuur. Automatisch ontdooien draagt bij aan de energiezuinigheid van het apparaat. Door af en toe even te stoppen met het koelen van het koelkastgedeelte, kan er geen ijsvorming ontstaan. Hoe minder ijsvorming, hoe minder energie het apparaat verbruikt.
Een goede keus voor in jouw keuken
Deze Smeg FAB30RB1 past, mede dankzij zijn witte kleur, eigenlijk in elke keuken. Omdat het apparaat een plaatje is om te zien, hoef je het apparaat zeker niet te verstoppen. Wanneer je op zoek bent naar een koelkast met veel voordelen, zoals handige middelen om het apparaat efficiënt in te delen, automatisch ontdooi functie en verlichting binnenin, is dit apparaat van Smeg zeker het overwegen waard.

 

Prijs: 1149.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!