Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker Oplaadbaar Nachtlampje Kinderen Slaaptrainer Schaap Kinderen Met Dimfunctie Daily Logix

- 5%

Categorieën

Baby Babykamer Babykameraccessoires Wonen Verlichting Lampen Slaaptrainers Kinderlampen Overige kinderlampen Babykameraankleding

Merk

DAILY LOGIX

Werkt op

USB (Apparaat voeding)

Geschikt voor leeftijd

Vanaf 2 jaar

Opties

Met nachtlampje, Met geluid, Kinderslot

Laatste prijs update: december 1, 2023 1:49 pm Meer informatie
SKU: 9300000044963321 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Herkenbaar? De kinderen hebben een slecht slaapritme en weten nog niet goed op welk tijdstip ze uit bed mogen stappen in de vroege morgen. Je eigen wekker kan je wel weggooien, want de kinderen zullen altijd je slaapkamer inlopen ver voordat jouw eigen wekker afgaat! Ze bedoelen het natuurlijk goed, maar toch zou het lekker zijn om je kinderen aan te leren hoe laat zij de kamer mogen binnenstormen. De Daily Logix slaaptrainer is hier een perfect hulpmiddel voor!

De Daily Logix slaaptrainer helpt je kinderen een juist slaapritme aan te leren!

De Daily Logix slaaptrainer helpt je kind wennen aan het tijdsbesef van “grote mensen”. Op een hele eenvoudige manier laat de slaaptrainer je kind zien wanneer het tijd is om de slaapkamer van de ouders binnen te komen. Doormiddel van verschillende kleuren displays en een schapen gezichtje dat slaapt en wakker wordt op de ingestelde tijd om uit bed te gaan, of om te gaan slapen.

Hoe doet de Daily Logix slaaptrainer dit?

De slaaptrainer helpt jouw kind door middel van verschillende kleuren in het display. Wanneer het tijd is om te slapen voor je kind sluit de slaaptrainer zijn ogen en zal het beeldscherm donkerblauw kleuren. De slaaptrainer zal de volgende ochtend op de door jouw ingestelde tijd ontwaken en de ogen opendoen, het display kleurt nu van blauw naar geel. Zo weet je kind dat die mag opstaan uit bed.

Je kunt zelf de tijden dus instellen wanneer het tijd is in de avond om te slapen, en als het in de ochtend tijd is om uit bed te gaan. Ook kan er gekozen worden uit verschillende displays op de slaaptrainer.

Verschillende displays

– Een schapengezichtje met digitale klok en kleuren

– Alleen een schapengezichtje met kleuren

– Alleen een digitale klok met kleuren

De voordelen van de Daily Logix slaaptrainer

7 Verschillende helderheden

Veel andere slaaptrainers hebben geen mogelijkheid om de lichtsterkte aan te passen. Dit zorgt ervoor dat kinderen niet kunnen slapen door het licht dat te fel schijnt.

De Daily Logix slaaptrainer heeft daarom 7 verschillende standen waarin het licht gedempt kan worden. Daardoor is er voor ieder kind een juiste lichtstand van de slaaptrainer in te stellen waardoor ze niet wakker blijven in de nacht.


Nachtlampje

Door de verschillende helderheden kan de slaaptrainer ook perfect gebruikt worden als nachtlampje voor je kind. Het schaapje houdt je kind altijd gezelschap in de nacht.

Kinderslot om de instellingen te vergrendelen

Kinderen zijn nieuwsgierig. Wij van Daily Logix weten dat ook. Voor je het weet hebben ze de instellingen van de slaaptrainer veranderd door alle knoppen in te drukken. Wij hebben daarom onze slaaptrainer voorzien van een mogelijkheid om de instellingen te vergrendelen. Zo weet je zeker dat je kind niet de tijden aanpast, en plots weer vroeg in de morgen de kamer komt binnenlopen.

Wekker Functie

De slaaptrainer van Daily Logix heeft een kindvriendelijke wekker. Deze kan ingesteld worden op de gewenste tijd. Bijvoorbeeld 7:00, het schapengezichtje zal dan wakker worden met de kleur geel terwijl er ook een wekker te horen is in de vorm van een kinderdeuntje.


Nachtlampje

De slaaptrainer van Daily Logix is ook een fijne nachtlamp voor uw kinderen. De helderheid is makkelijk aan te passen naar een oogvriendelijke helderheid. Het schaapje zal de hele nacht als een blauw nachtlampje branden. Het schaapje is de perfecte buddy voor uw kind in de nacht.

7 Verschillende helderheden

Ook hebben wij gedacht aan het licht. Het lcd-scherm is in 7 verschillende helderheden in te stellen. Op deze manier is er voor ieder kind een perfect nachtlampje. De nachtlamp zal ervoor zorgen dat deze uw kind niet wakker houdt vanwege te fel licht. Bij het ontwaken is er ook gezorgd voor een kindvriendelijk licht welke niet te fel is voor de ogen.

Kinderslot voor de instellingen

Kinderen zijn nieuwsgierig. Wij van Daily Logix weten dat ook. Wij hebben daarom onze slaaptrainer voorzien van een mogelijkheid om de instellingen te vergrendelen. Zo weet je zeker dat je kind niet de tijden aanpast, en plots weer vroeg in de morgen de kamer komt binnenlopen.

Oplaadbaar

De slaaptrainer is voorzien van een oplaadbare batterij en wordt geleverd met een oplaadkabel om de slaaptrainer op te kunnen laden. Zo kan de slaaptrainer op iedere plek neergezet worden zonder aangesloten te hoeven zijn op stroom.

-Oplaadtijd ongeveer 1,5 uur.

-Batterijduur ongeveer 2 weken.

Makkelijk mee te nemen

De slaaptrainer is compact en licht qua formaat. De slaaptrainer is daarom overal mee naar toe te nemen. Bijvoorbeeld logeren bij opa en oma. Of tijdens een weekend weg of vakantie. De slaaptrainer is overal te gebruiken!

Belangrijkste Specificaties van de Daily Logix slaaptrainer

  • Afmetingen: 13 x 14 x 4 cm
  • Diameter LCD-scherm: 8 cm
  • De Daily Logix Slaaptrainer is getest conform EU-regelgeving
  • Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar
  • In verpakking: Slaaptrainer, oplaadkabel, handleiding


Garantie informatie


Wij hebben jarenlange ervaring in slaaptrainers en zijn een specialist op producten en toebehoren in deze branche.

Met onze uitgebreide kennis helpen wij onze klanten graag op de juiste manier. Wij hebben een team van specialisten die de beste producten uitzoeken en uitgebreid testen. Zo hebben wij altijd een passend aanbod van de hoogste kwaliteit.

Van ons krijgt u een garantieperiode van 1 jaar. Dit omdat we volledig achter onze producten staan en u vertrouwen willen geven in het kopen van ons product. Als er binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik van het product, vervangen we uw product graag.

Plaats de slaaptrainer in de winkelwagen en ervaar na enkele dagen al het effect van een juist slaapritme van je kinderen.

Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker Oplaadbaar Nachtlampje Kinderen Slaaptrainer Schaap Kinderen Met Dimfunctie Daily Logix
Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker Oplaadbaar Nachtlampje Kinderen Slaaptrainer Schaap Kinderen Met Dimfunctie Daily Logix
Mangroove.nl
Logo