Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Siliconen armbanden mix regenboog – voor volwassenen (zak van 30 stuks)

15.95

Merk

Dinilu

Draagwijze

Polsband

Genummerd

Nee

Sluiting

Zonder sluiting

Product breedte

12 mm

Materiaal

Siliconen

Aantal stuks in verpakking

30 stuk(s)

Kleur

Blauw, Oranje, Paars

Gewicht

157 g

Verpakking breedte

108 mm

Verpakking hoogte

30 mm

Verpakking lengte

180 mm

EAN

8720211210440

Categorieën

Kantoor & School Evenementen Evenementenbandjes Kantoorartikelen

Laatste prijs update: september 22, 2023 6:05 pm Meer informatie
SKU: 9300000051235267 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Gekleurde siliconen armbandjes zijn enorm populair en te gebruiken voor eindeloos veel doeleinden. Je kunt deze leuke siliconen polsbandjes bijvoorbeeld gebruiken om heel makkelijk groepen te verdelen, je kunt ze uitdelen tijdens evenementen en ze zijn ook zeer geschikt om iets mee te promoten. Ideaal dus om een boodschap mee over te brengen!

Keuze uit verschillende kleuren

Deze set bestaat uit 30 polsbandjes met een regenboog kleurenmix van 6 kleuren. Dankzij de zes regenboogkleuren kun je heel eenvoudig kleinere groepjes maken of ieder zijn eigen kleur polsbandje geven. Daarnaast zijn de bandjes door hun vrolijke kleuren van de regenboogvlag ook perfect om te dragen tijdens de LHBTI+ pride month! Wil je toch liever polsbandjes in één kleur of heb je liever een andere kleurenmix? Deze verkopen wij ook! Wij leveren de polsbandjes in maar liefst 12 verschillende kleuren en hebben ook verschillende sets van gemengde kleuren bandjes, zoals een set van regenboog bandjes. Waar je de bandjes ook voor wilt gebruiken, er zit altijd wel een geschikte kleur of kleurencombinatie tussen! We hebben ook smallere bandjes in een volwassenen en kindermaat.

Duurzaam ontworpen en voor vele doeleinden te gebruiken

Deze siliconen polsbandjes zijn een duurzame en originele manier van het labelen of indelen van groepen. Moet je een groep verdelen in diverse teams of kleinere groepen, heb je een festival waarbij je duidelijk wilt aangeven wie er bij de organisatie horen of wil je duidelijk laten zien wie de bezoekers zijn van een bepaald evenement? Deel deze polsbandjes uit of draag ze zelf als leuk armbandje!

Herbruikbaar & comfortabel

De bandjes in deze regenboog mix zitten erg comfortabel. Daarnaast kunnen ze na gebruik gewoon weer van de pols afgeschoven worden. Doordat de polsbandjes gemaakt zijn van siliconen zijn ze wasbaar en meerdere malen herbruikbaar. Een groot voordeel ten opzichte van polsbandjes gemaakt van plastic of papier! De bandjes worden geleverd in één vaste maat die vooral geschikt is voor volwassenen, omdat ze bij kinderen te ruim om de pols zullen vallen.

Siliconen armbanden mix regenboog – voor volwassenen

  • Herbruikbaar & milieuvriendelijk – De polsbandjes zijn oneindig vaak te dragen, waardoor ze een stuk beter voor het milieu zijn. Daarnaast hoef je er maar één keer in te investeren en ben je voor lange tijd voorzien van polsbandjes.
  • Afmetingen – 202 x 12 x 2 millimeter, in een maat voor volwasssenen.
  • Complete set – In de zak zitten 30 stuks armbandjes in verschillende regenboogkleuren met een breedte van 12 mm.
  • Het leukste cadeautje – De siliconen bandjes zijn ideale weggevertjes bij open dagen, evenementen, bedrijfsuitjes en feesten!
Siliconen armbanden mix regenboog – voor volwassenen (zak van 30 stuks)
Siliconen armbanden mix regenboog – voor volwassenen (zak van 30 stuks)
Mangroove.nl
Logo