Siemens wasmachine WM14T320NL

Onbezorgd je was doen met de Siemens wasmachine WM14T320NL
Een goede duurzame wasmachine met optimale prestaties mag in geen enkel modern huishouden ontbreken. Het is plezierig om altijd te kunnen beschikken over schoon wasgoed dat langdurig zijn oorspronkelijke kwaliteit en kleur behoudt. Duurzaam en efficiënt wassen begint bij de aanschaf van de Siemens wasmachine WM14T320NL die, dankzij innovatieve techniek, garant staat voor jarenlang onbezorgd de was doen. De wasmachine is voorzien van een groot LED display voor programmaverloop, max. centrifugesnelheid, resttijdweergave, 24 uur eindtijduitstel en beladingscapaciteit.
Efficiënt, effectief en duurzaam
Met de Siemens wasmachine WM14T320NL kies je voor een efficiënt, effectief en duurzaam apparaat van een uitstekend bekendstaande Duitse fabrikant die onder meer gespecialiseerd is in de ontwikkeling van innovatieve consumentenelektronica. Deze wasautomaat heeft een intelligente en stille iQdrive motor met een lange levensduur en 10 jaar garantie. Dankzij de speedPerfect-techniek was je tot maar liefst 65% sneller, zonder dat dit ten koste van een uitstekend wasresultaat gaat. De sensoren van het waterPerfect Plus systeem detecteren volledig automatisch de hoeveelheid wasgoed en passen het waterverbruik hier nauwkeurig op aan. Het A+++-30% energielabel garandeert dat je me de Siemens wasmachine WM14T320NL nog zuiniger wast. Zo profiteer je van een lagere energierekening terwijl je dagelijks gebruik kunt maken van een topapparaat dat zijn werk uitstekend doet en je wasgoed efficiënt en slijtvast behandelt. Ook kent dit model een speciaal ontwikkeld programma voor een intensieve reiniging van Sportkleding. De degelijke roestvrijstalen trommel kan 7 kilo wasgoed aan en heeft een zeer duurzame constructie die staat voor jarenlang probleemloos gebruikersgemak. Het extra grote overzichtelijke display zorgt voor optimaal gemak tijdens het bedienen van deze wasmachine. Met de Siemens wasmachine WM14T320NL kies je voor prima specificaties zoals bijvoorbeeld:
Modern design
Innovatieve techniek van een vooraanstaande fabrikant
Een intelligente en stille iQdrive motor met 10 jaar garantie
SpeedPerfect-techniek voor een supersnelle wasbeurt
Een waterPerfect Plus systeem voor optimaal laag waterverbruik
De superzuinige energie-efficiëntieklasse A+++-30%
varioPerfect en varioPerfect Plus: keuze uit tijd- en energiebesparing op alle wasprogramma's en exact watermanagement
Resterende tijd indicatie
Bijvulfunctie: Pauzeer het reeds gestarte wasprogramma, om vergeten wasgoed in de trommel bij te voegen
Speciale programma's: Snel+mix, Hygiëne, Super 30'/15', Wol handwas, Fijn/Zijde
[/ul] De Siemens wasmachine WM14T320NL is een modern apparaat dat voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding veel te bieden heeft.

 

Prijs: 519.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!