Siemens warmtepompdroger WT43H000NL

Controle over al je droogbeurten
Deze warmtepompdroger van Siemens droogt tot zeven kilogram wasgoed in één beurt. Op het grote display zie je alle informatie die je nodig hebt om het juiste programma te kiezen. Met de 24 uurs-eindtijdkeuze bepaal je bovendien zelf wanneer de machine begint of eindigt met drogen. En wanneer je haast hebt of weinig tijd hebt om je wasgoed te laten drogen, dan zorgt de WT43H000NL er met het SuperKort 40 programma voor dat je wasgoed in slechts 40 minuten weer heerlijk droog is.
Superzuinig met betere bescherming
De slimme en zuinige Siemens WT43H000NL blinkt uit op de volgende punten:
Superstil drogen: dankzij het slimme ontwerp heb je bij deze droger minder last van trillingen en dus ook minder last van geluid.
Droogt zeer voorzichtig: de grote gegalvaniseerde softDry-trommel maakt al je wasgoed voorzichtiger droog. De luchtstroom en temperatuur in de trommel blijven de hele droogbeurt op een constant niveau, terwijl de speciale vormgeving ervoor zorgt je kleding zachtjes door de trommel glijdt.
Beschermt je wasgoed tegen krimpen: de slimme sensoren sturen de unieke autoDry-technologie van deze warmtepompdroger heel nauwkeurig aan. Daardoor wordt deze machine nooit te heet en krimpt je wasgoed ook niet tijdens het drogen.
Superzuinig drogen: het energielabel A+ geeft aan dat de Siemens WT43H000NL zeer zuinig met energie omgaat.
Gemakkelijk schoon te maken: dankzij het easyClean-filter hou je de condensor van deze warmtepompdroger heel eenvoudig vrij van pluisjes en stof.
Speciaal programma voor buitenkleding: met het Outdoorprogramma droogt de WT43H000NL al je outdoor- en sportkledingstukken van textiel met nog meer zorg.
Met de Siemens WT43H000NL haal je een warmtepompdroger in huis die je wasgoed in alle stilte uitstekend droogt. Door het slimme ontwerp en de geavanceerde sensoren van deze machine ben je verzekerd van minimaal energieverbruik en een betere bescherming van je kleding.

 

Prijs: 479.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!