Siemens vaatwasser SN278I36TE

Siemens HomeProfessional vaatwasser SN278I36TE
Deze mooie vrijstaande vaatwasser heeft een MetalTouch-Control paneel aan de bovenrand van de deur. BrilliantShine zorgt voor sprankelend glaswerk en dankzij Zeolith-techniek droogt je vaat sneller. HomeConnect biedt bediening vanuit je smartphone.
8 vaatwasprogramma’s en 5 speciale functies
De SN278I36TE van Siemens is een bijzonder veelzijdige afwasmachine. Naast standaard vaatwasprogramma’s als Auto, Intensief, en Eco, biedt het apparaat een speciaal programma voor delicaat glaswerk en een fluisterstil nachtprogramma. Bij minder bevuilde vaat kun je kiezen uit 2 verschillende korte programma’s. De meeste spoelprogramma’s kunnen worden aangevuld met een of meer speciale functies:
Halve belading: De spoel- en droogcyclus covert slechts één helft van de binnenruimte, waardoor je water en energie bespaart.
VarioSpeed Plus: Deze turbo-functie levert 3x sneller hetzelfde reinigingsresultaat.
IntensiveZone: Een optie om alleen voor de onderkorf de sproeidruk en temperatuur te verhogen.
ExtraDroog: Een functie om vaat die lastig te drogen is toch goed droog te krijgen.
HygiënePlus: Een anti-bacterie functie die tijdens het drogen de hitte tijdelijk opvoert. Ideaal voor babyflesjes en snijplanken.
VarioFlex Pro korven met overzichtelijke touchpoints
De Siemens vaatwasser SN278I36TE deel je flexibel in dankzij de varioFlex Pro korven en de varioLade. In de korven zitten vouwbare en deelbare etages, klapbare rijen en neerklapbare houders. Dankzij handige blauwe touchpoints zie je direct wat flexibel in te delen valt. In de varioLade kunnen de zijkanten omhoog om extra ruimte te maken voor bestek, kook- en bakgerei en klein vaatwerk.
MetalTouch-Control toetsen en HomeConnect smartphone bediening
De vrijstaande vaatwasser is uitgerust met MetalTouch-Control bedieningstoetsen en een digitaal schermpje aan de bovenzijde van de deur. Aan de voorzijde zit eveneens een digitaal display, waarop je onder meer het gekozen programma en de resttijd kunt aflezen. Gebruik de HomeConnect-app om de vaatwasser vanuit je smartphone te bedienen. Terwijl je in de woonkamer naar tv kijkt, kun je de afwasmachine instellen en aanschakelen. De Siemens SN278I36TE is een gebruiksvriendelijke, veelzijdige vaatwasser die altijd voor glanzend schone vaat zorgt.

 

Prijs: 799.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!