Siemens vaatwasser (inbouw) SX614X02AE

De Siemens SX614X02AE inbouw vaatwasser maakt afwassen heel eenvoudig
De Siemens SX614X02AE inbouw vaatwasser geeft je 10 % extra binnenruimte. Je kunt je vaatwasser geheel zelf indelen en hij is zuinig met energie en water. Hij is erg veilig voor glaswerk en kan ook korte, intensieve wasprogramma's draaien.
Snel en effectief gebruik maken van extra ruimte
De Siemens SX614X02AE inbouw vaatwasser is voorzien van 5 cm extra ruimte en een ergonomische indeling. Dit zorgt ervoor dat je 10% meer afwasruimte hebt. Met deze vaatwasser kun je zonder problemen twaalf complete couverts afwassen. Zelfs na een groot familiediner is je keuken snel op orde. Deze Siemens heeft vier afwasprogramma's en kan bovendien afwassen met 50% tijdbesparing. Door gebruik te maken van varioSpeed als je vaat nauwelijks vervuild is, verkort je de wascyclus terwijl je vaat toch volledig schoon wordt. Dit bespaart energie, water en dus geld.
Handige opties voor een écht schone vaat
De Siemens SX614X02AE inbouw vaatwasser heeft een slimme AquaSensor die continu de vervuilingsgraad van het spoelwater meet. Hierdoor gebruikt hij alleen die hoeveelheid water die ook echt nodig is. Uiteindelijk levert je dat een besparing op, zowel op water als afwasmiddel. Deze vaatwasser is voorzien van AquaStop, die je tegen elke vorm van waterschade beschermt. Siemens vertrouwt dit systeem volledig en geeft je daarom een levenslange garantie hierop. Als je veel met afwastabletten werkt, zul je merken dat niet alle vaatwassers ze goed kunnen oplossen. Je vaat is dan minder schoon. Deze Siemens vaatwasser heeft een speciale doseerAssistent. Dit zorgt ervoor dat je tablet snel volledig oplost en je dus zijn volledige werking geeft. Voor kwetsbaar glaswerk heeft hij een extra zacht en aangepast afwasprogramma.
Duurzaam, stil en zuinig met energie
De Siemens SX614X02AE inbouw vaatwasser heeft een duurzame en stille iQdrive-motor, een nieuwe innovatie van Siemens. Een iQdrive-motor is bijzonder stil en doet jaren lang ongestoord zijn werk. Het achtergrondgeluid bedraagt slechts 50 dB, dus je kunt je machine gerust laten draaien als iedereen al slaapt. Per jaar ben je ongeveer 290 kWu aan energie kwijt. Deze prestatie garandeert deze Siemens afwasmachine een plek in de energie-efficiënte A+ klasse.

 

Prijs: 490.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!