Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S06TE

De Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S06TE is één van de zuinigste keuzes met energieklasse A+++. De iQDrive-motor verbruikt weinig energie, slijt nauwelijks en is super stil. Met het Zeolith-drogingssysteem heb je na elke wasbeurt droog en glanzend servies. Drukke dag? Dan zet je de VarioSpeed functie aan voor 3 keer sneller reinigen en drogen.
Design en bediening van de Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S06TE
De Siemens SN558S06TE is uitgevoerd in een schitterend, eigentijds design. Op de voorzijde van het apparaat (boven) vind je een ingebouwd LED scherm met comfortabele touchtoetsen en kinderbeveiliging. Het scherm laat een resterende tijd indicatie zien als de vaatwasser draait, zodat je altijd weet hoe lang de cyclus nog duurt. Met de uitgestelde start timer kan je de vaat starten wanneer jij wilt. Met een geluidsniveau van slechts 42 dB is de Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S06TE fluisterstil. Je kan hem makkelijk 's avonds aanzetten zonder geluidsoverlast. Het is vooral de iQDrive-motor die bijdraagt aan de stille wasbeurten. Deze motor verbruikt weinig energie en maakt minimaal geluid.
BrilliantShine en handige programma's
Het prettige van deze vaatwasser is dat je voor elk servies optimale ruimtes kan creëren. Zo kan je de rackMatic bovenkorf in 3 verschillende hoogtes verstellen. Dit doe je eenvoudig met de stevige hendels aan de zijkant van de korf. Door de variabele hoogte is het inruimen van grotere schalen of borden nooit een probleem. De Varioflex Pro korven helpen je nog een handje extra. Deze korven hebben uitgebreid verstelbare onderdelen, die je herkent aan de kleur blauw. Verder beschikt de Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S06TE over een aantal speciale houders voor kopjes, glazen en borden. Zo kan je al je servies een praktische en veilige plek geven. Na het inruimen kan je kiezen uit enkele basisprogramma's en een paar speicale Siemens programma's die je helpen tijdens die drukke dag:
Glasprogramma voor je mooiste glazen
Nachtprogramma
Intensief, voor vuile vaat
intensiveZone, voor extra druk in de onderste korf
Met de VarioSpeed functie heb je de mogelijkheid om elk gekozen programma 3 keer zo snel te draaien. Handig op die drukke dag of na een feestje!
Maak kennis met het Zeolith droogsysteem
Het brilliantShine systeem met Zeolith is een echte Siemens innovatie. Zeoliet is een natuurlijk mineraal. Hiervan zit een laag onderin de vaatwasser, in het reservoir. Zeoliet heeft de bijzondere eigenschap om vocht op te nemen en dit om te zetten in energie. De werking van het Zeolith droogsysteem neemt nooit af, zodat je er een leven lang plezier van hebt. Het resultaat van Zeolith is een volledig droge en glanzende vaat, met een laag energieverbruik. Zelfs plastic wordt goed droog!
Regel 't even op een afstand met HomeConnect
De Siemens SN558S06TE kan je eenvoudig verbinden met de HomeConnect app. Dat betekent dat je de instellingen van je vaatwasser kan wijzigen waar en wanneer je wilt. Je kan de vaatwasser dus ook starten wanneer je op je werk bent.
De Siemens SN558S06TE geeft afwassen een nieuwe dimensie
Met alle gemakken van de Siemens vaatwasser (inbouw) SN558S06TE wordt je vaat moeiteloos schoon. De flexibele VarioFlex Pro-korven en de rackMatic korf helpen je met ergonomisch inruimen. Zelfs voor het grootste servies kan je altijd ruimte creëren. Met het Zeolith droogsysteem wordt je vaat efficiënt en glanzend gedroogd, terwijl het energieverbruik laag blijft.

 

Prijs: 849.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!