Siemens stofzuiger VSZ3A330

Grote schoonmaak prestaties in een klein formaat
De Siemens VSZ3A330 sledestofzuiger heeft een vermogen van 600 watt, een actieradius van 10 meter en een stofopvang inhoud van 4 liter. De stofzuiger is voorzien een elektronische zuigkrachtregeling met een draaiknop voor elk type vloer en een aluminium telescoopbuis met schuifmanchet. Ook bevat de stofzuiger een automatische snoeroproller, 3 rubberen zwenkwielen, 2 handgrepen voor gemakkelijk transport, een stofzak vol indicatie en een handige parkeer- en opberghulp. De nieuwe innovatieve HighPower motor met aerodynamische bladen en perfect gekalibreerde luchtstroom zorgt voor een hoge stofopname bij een laag energieverbruik.
Ultra HEPA hygiënisch filtersysteem
Het filter is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van allergie. De uitgeblazen lucht is schoner dan de omgevingslucht. Ook is de filter uitwasbaar, hierdoor is de levensduur van de stofzuiger lang.
PowerSecure System en PowerProtect System
Het PowerSecure System zorgt voor een langdurig schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak zich vult. De PowerProtect stofzak met zelfsluitende hygiënesluiting heeft een inhoud van 4 liter en voorkomt dat vieze, nare geurtjes de stofzak kunnen verlaten. De Siemens VSZ3A330 wordt geleverd met een omschakelbaar zuigmondstuk en een combi-kieren/meubelmondstuk.

 

Prijs: 126.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!