Siemens staafmixer MQ67110

De ultra-sterke staafmixer voor maximale prestaties
De zeven redenen waarom deze staafmixer een plek in jouw keuken verdient:
12 snelheden. Kies de optimale instelling voor het perfecte resultaat. Van voorgerechten en soep tot aan toetjes, en van pureren en hakken tot mengen. Altijd de juiste snelheid – voor elke maaltijd en elke toepassing. U kunt kiezen uit 12 snelheden – en maximaal vermogen met een enkele druk op de turbo-knop.
750 watt. Perfect resultaat voorgeprogrammeerd. Optimale prestaties voor telkens weer een perfect resultaat. De buitengewoon krachtige 750 Watt motor levert waarlijk professionele prestaties bij het bereiden van eten.
AntiSplash. Minder schoonmaken na het eten koken. Ongewenst spetteren bij het voorbereiden van het eten is nu verleden tijd. Voorkom dat het een knoeiboel wordt met het antiSplash-voetstuk. Uw werkblad blijft schoon.
FQ.1 Exclusiviteit die u proeft – en ziet. Krachtig, ergonomisch en fraai: Met de nieuwe FQ.1 keukenmachine van Siemens wordt koken echt een exclusieve ervaring. Geavanceerde technologie, gecombineerd met een prachtig design levert een indrukwekkend topklasse-apparaat op; precisie is een stijlvolle verschijning.
HelixCord. Onbeperkte flexibiliteit. Extra lang, uiterst praktisch en ontzettend handig. Het soepele gedraaide snoer biedt u maximale bewegingsvrijheid; u bereidt uw eten flexibel en comfortabel.
HighPerformance 4Blade. Maakt eenvoudig meer mogelijk. Het scherpe roestvrijstalen QuattroBlade biedt professionele prestaties bij de verwerking van ingrediënten en de bereiding van voedsel. U bereidt fijne roomproducten, smoothy's, soepen, sauzen, puree, jam en spreads snel, grondig en zacht.
TurboButton. Perfectie met een druk op de knop. Onbegrensd vermogen. U kunt de turboButton gebruiken als u extra vermogen nodig heeft. Meer vermogen met een enkele druk op de knop voor een snel en perfect resultaat.

 

Prijs: 51.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!