Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX645FXC1E

De Siemens EX645FXC1E is een royaal grote inductiekookplaat, waarmee je je favoriete gerechten in een handomdraai bereidt. Dankzij de powerInduction-technologie genereert het toestel ultrasnel de nodige hitte op de bodem van jouw pannen. Bovendien gaat dit razendsnel, waardoor je bijvoorbeeld heel snel water kunt laten koken. Neem je de pan weg van de kookplaat, dan verdwijnt deze warmte direct. Zo is het toestel veilig en heel netjes te onderhouden.
Sterkte instellen met een handige slider
De juiste warmte instellen voor een bepaald gerecht? Een stuk vlees kort aanbraden en dan verder laten garen? Dit is een plezier met deze Siemens EX645FXC1E inductiekookplaat. Je bedient de temperatuur immers met een handige slider vooraan op het toestel. Deze temperatuurregeling gaat in kleine stappen van 0,5 tot maximaal 9 omhoog. Op het digitale display lees je bovendien de ingestelde temperatuur af en zie je in een oogopslag welke kookzones actief zijn.
Twee kookzones samenvoegen tot één
Traditionele kookplaten hebben een aantal afgebakende kookzones. Bij de Siemens EX645FXC1E is dit anders. Hier heb je zes met elkaar verbonden kookzones. Desgewenst kun je twee kookzones samenvoegen tot één groot oppervlak. Deze flexInduction-functie is handig om bijvoorbeeld een vierkante pan te gebruiken voor bijvoorbeeld visbereidingen. De kookplaat herkent dus automatisch de vorm en de grootte van de pannen.
Kookwekker met automatische uitschakelfunctie
Goed koken is een kwestie van timing. Daarom heeft de Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX645FXC1E een handige kookwekker voor elke kookzone. Bovendien kun je de wekker zo instellen dat het koken stopt als de ingestelde tijd voorbij is. Wens je op een bepaald moment een krachtige boost te geven tijdens het koken, dan gebruik je de powerBoost-functie. Met deze functie kun is de inhoud van je pannen tot 35% sneller warmen en bespaar je dus ook heel veel tijd. Het moderne glazen keramische oppervlak is heel snel schoon te maken met een eenvoudige vochtige doek en wat zacht poetsmiddel. Kortom, ben je op zoek naar een hypermoderne inductiekookplaat, waarmee je kooktijden en het energieverbruik perfect kunt regelen, dan is Siemens EX645FXC1E het toestel dat je moet kopen.

 

Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!