Siemens afzuigkap LB75564

Siemens LB75564 afzuigunit: eenvoudig in gebruik
Niets is zo vervelend als nare geurtjes die in de keuken blijven hangen nadat je hebt gekookt. Met de Siemens LB75564 afzuigunit is dit verleden tijd. Hij heeft verschillende afzuigstanden, geïntegreerde verlichting en is geschikt voor inbouw.
Eenvoudig te bedienen
De Siemens LB75564 afzuigunit is een opvallend stille en krachtige afzuigkap die alle kook-geurtjes binnen een mum van tijd laat verdwijnen. De afzuigkap heeft een geluidsniveau van 45 dB. Er zitten drie afzuigstanden op: twee standen voor een lichte afzuiging en een intensiefstand voor sterke keukenluchtjes. Met een afzuigcapaciteit van 640 m³/h zorgt hij altijd voor schone lucht tijdens het koken, in zowel kleinere keukens als grotere leefkeukens. Met de schakelknop zet je de afzuigkap snel in de gewenste stand als je begint met koken, of op 0 om hem uit te zetten. Met de geïntegreerde verlichting heb je ook altijd voldoende licht tijdens het koken. Als je niet aan het koken bent, zorgen ze voor extra verlichting in je keuken. De lampjes zijn eenvoudig te vervangen.
Voor luchtafvoer en circulatielucht
De Siemens LB75564 afzuigunit is geschikt voor gebruik met een luchtafvoer en voor gebruik met circulatielucht. Bij gebruik met luchtafvoer moet de wasemkap worden aangesloten op een luchtafvoer die de afgezogen lucht naar buiten leidt. Let er wel op dat je hem op het juiste afvoerkanaal aansluit. Als je twijfelt is het ook mogelijk om voor installatie van BCC te kiezen. Als je op gas kookt, moet de afzuigunit ook op een minimale hoogte hangen. Bij gebruik met circulatielucht worden de geurtjes opgenomen door een koolstoffilter. Deze is apart verkrijgbaar. Via het vetfilter en het koolstoffilter wordt de schone lucht weer je keuken in geleid. Als je vliesvetfilters gebruikt, moet je deze bij normaal gebruik elke 8 tot 10 weken vervangen. Als je het metalen vetfilter gebruikt moet je dat elke 8 tot 10 weken schoonmaken. Dat kan gewoon met een sopje. Het actieve koolstoffilter moet bij normaal gebruik eens per jaar worden vervangen. Daarmee is de Siemens LB75564 afzuigunit niet alleen eenvoudig te bedienen, maar ook eenvoudig schoon te houden.

 

Prijs: 222.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!