Sharp condensdroger KDNCB8S7PW9BX

Met deze Sharp KDNCB8S7PW9BX condensdroger kun je binnen no-time 8 kg kleding efficiënt drogen! Het water wordt opgevangen in een waterreservoir, of je sluit het apparaat aan op de waterafvoer. Je hebt de keuze uit 14 automatische programma’s, daarnaast kun je de droogtijd ook handmatig instellen.
De juist zorg voor je kleding
Belangrijk is dat je kleding er net zo mooi uitkomt als het er in ging. Dankzij de speciale golftrommel voorkom je slijtage. Bovendien zorgt de trommel voor meer stabiliteit, minder trillingen en dus ook minder geluid!
Gemakkelijk te onderhouden
Ideaal is dat de Sharp eenvoudig te onderhouden is. Het waterreservoir en filter zijn gemakkelijk uit de machine te halen om te reinigingen. Daarnaast kun je met een speciaal programma voor het reinigingen van de trommel de ophoping van bacteriën voorkomen.
Een groot aanbod
Niks handiger dan een droger die razendsnel droogt. De Sharp beschikt over twee programma’s die binnen 12 (tot 0,5 kg) en 29 minuten (tot 2 kg) kleine wasjes drogen. De overige 13 droogprogramma’s zijn onder andere geschikt voor je sportkleding, dekbed, delicate was of gemengde was. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je was extra droog, strijkdroog of kastdroog uit de machine te halen. Of je frist je kleding op met het Refresh programma. Voldoende keuze dus!

 

Prijs: 429.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!