18.50

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

25 januari 2022

Aantal paginas

304

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

B.B. Easton

Hoofduitgeverij

Z&K

Eerste Vertaler

Marijne Thomas

Editie

1

Gewicht

0.38 kg

Product breedte

14.10 cm

Product hoogte

2.60 cm

Product lengte

21.10 cm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

141 mm

Verpakking hoogte

26 mm

Verpakking lengte

211 mm

EAN

9789020546071

Categorieën

Literatuur & Romans Biografieën & Waargebeurd Erotisch Erotische romans Feelgoodromans Humoristische romans Literaire romans Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: mei 26, 2023 11:53 am Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

‘Sex/Life’ van BB Easton is een hilarisch memoir over een man, een vrouw en een dagboek. ‘Sex/Life’ is de inspiratie voor de gelijknamige Netflix-serie.

De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van… ‘Sex/Life’ van BB Easton is een steamy, hilarische en unieke roman, vanaf juni 2021 ook te zien als Netflix-serie!

Mangroove.nl
Logo