Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Serie Financieel economische adviespraktijk

- 58%

39.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

01 september 2010

Aantal paginas

372

Illustraties

Met illustraties

Hoofdauteur

Onbekend

Hoofdredacteur

H.M.P Huls

Tweede Redacteur

K.M.P.M Kwint

Hoofduitgeverij

Noordhoff

Editie

5

Gewicht

641 g

Product breedte

171 mm

Product hoogte

17 mm

Product lengte

241 mm

Studieboek

Ja

Verpakking breedte

171 mm

Verpakking hoogte

17 mm

Verpakking lengte

241 mm

EAN

9789001784379

Categorieën

Economie & Financiën Managementboeken Bedrijfsorganisatie MKB & ZZP Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Studieboeken

Laatste prijs update: november 30, 2023 2:10 am Meer informatie
Categorie:
Uw recensie toevoegen

Serie Financieel economische adviespraktijk 3e druk is een boek uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001784379

In Financiering – van MKB tot grootbedrijf wordt de theorie steeds gekoppeld aan de beroepspraktijk. Net als in de andere twee delen van de Serie Financieel economische adviespraktijk. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. kasstromen, investeringsselecties, werkkapitaalmanagement, bijzondere vermogensaantrekkingsaspecten en balansbeoordeling.

Verder worden er ook nog meer specifieke onderwerpen uitgebreid behandeld, zoals fusies en overnames, pensioenvorming, export en het begeleiden van ondernemers bij kredietaanvragen/gesprekken.

Een brede kennis van bedrijfseconomie is gewenst. Vervolgens kun je zelfstandig met de Serie Adviespraktijk in het MKB aan het werk. Aan de hand van de opgaven met uitwerkingen kun je je kennis steeds toetsen. Samen met de andere twee delen krijg je zo alle stof die nodig is voor accountancy.

DeSerie ‘Financieel economische adviespraktijk’ vormt een compleet naslagwerk voor met name de hoofdfase van de Bedrijfseconomie en Accountancy opleidingen. De Serie bestaat uit drie boeken: Financiering, Management accounting en management control en Strategisch management.

Meer informatie over de Noordhoff Campuz Card

De Campuz Card is bedoeld om je op een eenvoudige manier toegang te verlenen tot een groot aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je bij meer dan 200 titels n jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.

Serie Financieel economische adviespraktijk
Serie Financieel economische adviespraktijk

39.99

Mangroove.nl
Logo