Sennheiser hoofdtelefoon HD 4.40BT

Sennheiser HD 4.40 BT draadloze hoofdtelefoon
De nieuwe Sennheiser HD 4.40 BT biedt hoogwaardig draadloos geluid voor onderweg, elke dag . De closed-back, around-ear headset is voorzien van Bluetooth 4.0 en aptX compatibiliteit en levert echt hifi-geluid met een dynamische bas. Zijn elegante en minimalistische ontwerp is vervaardigd uit robuuste, hoogwaardige materialen die aan hoge eisen voldoen.
Laat elke dag geweldig klinken
Goed nieuws voor muziekliefhebbers die een mobiel leven leiden. Hier is een headset die alles heeft wat je nodig hebt en wilt, om onderweg van jouw muziek te genieten: de draadloze vrijheid van bewegen, intuïtief gebruiksgemak, draagbaarheid, ongedwongen stijl. Maar bovenal: het geluid, aangedreven door Sennheiser 's exclusieve drivers.
Je luistert naar goed ontwikkeld geluid
Als je houdt van het geluid van de HD 4.40 BT, dan is dit geen toeval. Het closed-back ontwerp van deze hoofdtelefoon is uitgerust met exclusieve Sennheiser drivers. Dus, geniet van hun goed uitgebalanceerde en ongelooflijk gedetailleerde geluid met dynamische bassen.
Technologie die jou vrijheid geeft
De HD 4.40 BT gaat over bewegingsvrijheid. Dus, geen kabel. In plaats daarvan krijg je de nieuwste draadloze technologie en audio codec met Bluetooth 4.0 en aptX voor betrouwbare overdracht en echt draadloos hifi-geluid. Near Field Communication (NFC) zorgt daarnaast voor onmiddellijke en eenvoudige koppeling met compatibele apparaten.
Controle binnen handbereik
Neemt een gesprek aan, spoel een nummer door of pas het volume aan. De intuïtieve, gemonteerde bedieningselementen op de oorschelpen en de geïntegreerde microfoons van de HD 4.40 BT maken deze functie extra leuk om uit te voeren.
Een ontwerp zo zuiver als het geluid
Elegant en minimalistisch, met sterke, hoogwaardige materialen. Dat is hoe de HD 4.40 BT is ontworpen. Zijn slanke ontwerp maakt de hoofdtelefoon niet alleen comfortabel om te dragen, het maakt ook een statement van tijdloze klasse.

 

Prijs: 79.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!