Sennheiser draadloze koptelefoon HD 450BT (Zwart)

Stap over op fantastisch draadloos geluid met de HD 450BT. Deze hoofdtelefoon met Bluetooth 5.0 levert superieur geluid met diepe, dynamische bassen dankzij actieve ruisonderdrukking en ondersteuning voor hoogwaardige draadloze codecs. Uitzonderlijke veelzijdigheid voor audioliefhebbers wordt gegarandeerd door onder andere de virtuele assistent, de Sennheiser Smart Control-app en een batterijduur van 30 uur.
De audiometgezel voor al je wensen!
Deze robuuste, stijlvolle hoofdtelefoon is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke combinatie van veelzijdigheid en superieur geluid. Thuis met een podcast of onderweg met je favoriete muziek: waar je ook naar luistert, de nieuwe HD-serie is je ultieme metgezel voor draadloze audio waar je altijd op kunt rekenen.
Geniet ongestoord van je muziek
Dankzij de actieve ruisonderdrukking en het gesloten ontwerp levert de HD 450BT intens geluid waar je ongestoord van kan genieten, zelfs in luide omgevingen. Je hoort elk audiodetail in een uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij de ondersteuning voor hoogwaardige draadloze codecs, zoals AAC en aptX Low Latency.
Je betrouwbare metgezel voor onderweg
De HD 450BT is een geweldige reisgenoot met een uitstekende batterijduur van 30 uur. En deze hoofdtelefoon kan snel worden opgeladen met USB-C, zodat je onderweg waardevolle tijd bespaart. De hoofdtelefoon is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het compacte, opvouwbare ontwerp biedt de perfecte balans tussen minimalistische stijl, ergonomisch comfort en duurzaamheid.
Jouw geluid, jouw keus
Dreunende bassen of naturel geluid: dankzij de intuïtieve equalizer in de Sennheiser Smart Control-app kan je het geluid moeiteloos aanpassen aan jouw persoonlijk voorkeur. Behalve de batterijstatus controleren en de firmware bijwerken kunt u in de app ook de podcastmodus inschakelen, die de verstaanbaarheid van podcasts, audioboeken en andere gesproken audio optimaliseert.
Volg je intuïtie
Je kan muziek bedienen en oproepen afhandelen met de handige, intuïtieve aanraakknoppen op de oordoppen. De hoofdtelefoon is verder voorzien van een speciale spraakassistentknop, biedt ondersteuning voor Bluetooth 5.0 en wordt geleverd met een audiokabel.

 

Prijs: 145.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!