Seagate Backup Plus Slim Portable 1TB USB3.0 (Rood)

Dunne, lichte en gemakkelijke back-upschijf, klaar voor gebruik
Met de Backup Plus Slim draagbare harde schijf van Seagate kun je jouw digitale leven eenvoudig beveiligen en delen. Met 1 TB aan opslagruimte voor jouw belangrijkste bestanden, bent je klaar om aan de slag te gaan. De slanke en beschermende metalen finish is beschikbaar in klassiek zwart, zilver, rood of blauw. Kies jouw smaak en word ook een van de miljoenen tevreden klanten met een van Seagates populairste en betrouwbaarste draagbare schijven.
Maak back-ups, altijd en overal
De Seagate Backup Plus Slim draagbare schijf is de makkelijke manier om jouw hele digitale leven te beschermen en te delen. Deze harde schijf met zijn superslanke ontwerp is een van de dunste draagbare schijven die verkrijgbaar zijn, met een capaciteit van wel 1TB. Perfect om mee op pad te gaan. Gaat overal mee maar ligt nooit in de weg.
Mobiele back-upfunctionaliteit met de Seagate Mobile Backup App.
Bescherm uw bestanden dankzij de snelle en flexibele back-upfunctionaliteit.
Maak back-ups van Facebook en Flickr en deel naar YouTube.
Deel eenvoudig bestanden tussen Windows- en Mac-computers.
USB 3.0 plug-and-play zonder lastige voedingsadapters.
Back-ups van jouw mobiele apparaten
Gebruik de Seagate Mobile Backup app om onderweg eenvoudig back-ups van de foto's en video's op jouw mobiele apparaten naar de Backup Plus Slim draagbare schijf te maken. Maak automatisch back-ups van foto's, video's en andere bestanden om ze te beschermen. Kies uit twee eenvoudige back-upmogelijkheden in het Seagate Dashboard: gepland of continu.
Doe meer met sociale netwerken
Raak die fantastische foto's die je online hebt geplaatst niet kwijt. De Backup Plus Slim draagbare schijf dicht het gat tussen jouw online leven en de rest van jouw leven, en maakt automatisch back-ups van jouw favoriete herinneringen op Facebook en Flickr. Je kunt ook nieuwe video's rechtstreeks met jouw YouTube-account delen.

 

Prijs: 58.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!