Samsung steelstofzuiger VS60M6010KG/EN

De Samsung POWERstick Heeft een zuigkracht van 20 airwatt, wat 2 maal sterker is dan bij conventionele modellen. Vuil en haar worden krachtig opgezogen. Dankzij de krachtige 18V lithium-ion-batterij werkt hij maar liefst 40 minuten zonder tussentijds opladen, zodat je gemakkelijk jouw hele huis kunt schoonmaken.
Gemakkelijk en hygiënisch verwijderen van vastgeklit haar
Met EZClean-technologie kan je gemakkelijk en hygiënisch stof of vuil verwijderen, inclusief lange haren die vast kunnen zitten in het stofreservoir of in de roterende borstel. Als je de EZClean Dustbin wilt legen, hoef je alleen maar aan de hendel te trekken en je kunt het reservoir leegkiepen. De EZClean Brush kan worden uitgetrokken voor het snel verwijderen van vuil.
Extra wendbaar draaien, extra makkelijk voortbewegen
Dankzij het Easy Handling-ontwerp heb je alle bewegingsvrijheid en kan je gemakkelijk en moeiteloos schoonmaken. De 180 graden roterende Swivel Brush kan makkelijk en heel precies om alle hoeken en obstakels draaien. De grote wielen zorgen ervoor dat hij soepeler en stabieler beweegt en niet kantelt, omdat hij stevig rolt zonder dat je veel kracht hoeft te zetten.
2 stofzuigers in 1
De Samsung POWERstick werkt als 2 stofzuigers in 1, zodat je precies kunt schoonmaken, hoe en waar je maar wilt. Als 'steelstofzuiger' is hij ideaal voor het schoonmaken van grote vloeroppervlakken, maar als je de behuizing loskoppelt, heb je een 'kruimelzuiger'.
Langdurig batterijvermogen
De krachtige 18V verwijderbare Power Pack lithium-ion-batterij zorgt voor een langere zuigkracht en biedt maar liefst 40 minuten schoonmaaktijd. Hij is zeer licht van gewicht en daardoor gemakkelijk in het gebruik. Hij kan ook in een handomdraai worden vervangen, zodat je snel kunt overschakelen naar een andere batterij en je het schoonmaken niet hoeft te onderbreken.
Zet hem overal rechtop neer
De stofzuiger is zo ontworpen dat hij zonder steun rechtop blijft staan en niet tegen een muur of meubilair hoeft te leunen. Als er iets tussendoor komt of als je wilt pauzeren, kan je hem dus overal laten staan. En je kunt hem ook heel gemakkelijk opbergen als je klaar bent.
Gemakkelijk vindbare en handige geïntegreerde accessoires
Stof- en kierenzuigaccessoires zijn in de steel geïntegreerd, zodat je ze nooit kwijt kunt raken en gemakkelijk kunt gebruiken. Wat en waar je ook maar moet schoonmaken, je kunt gemakkelijk van hulpstuk wisselen, zodat je geen tijd kwijt bent met zoeken of bevestigen. Zo kan je snel en zonder onderbrekingen schoonmaken.
Duurzaam en gemakkelijk uitwasbaar filter
Een duurzaam en uitwasbaar sponsachtig schuimfilter vangt het stof op en kan gemakkelijk op de hand met water worden gereinigd. De schoonmaakprestaties blijven optimaal, omdat je het filter snel en gemakkelijk kunt uitspoelen. Zo voorkom je dat het filter verstopt raakt en ben je verzekerd van een langdurige sterke zuigkracht en een perfect resultaat.
Slank, licht en gemakkelijk in het gebruik en om op te bergen
Door het slanke en lichtgewicht ontwerp kan je de Samsung stofzuiger gemakkelijk bedienen en bewegen wanneer je schoonmaakt. Hij kan zelfs in een kleine ruimte worden opgeborgen. De stofzuiger weegt slechts 2,7 kg en je kunt er dan ook moeiteloos in huis mee manoeuvreren. En door de slanke behuizing kan je hem zelfs in de kleinste ruimte wegzetten.

 

Prijs: 163.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!