Samsung soundbar HWJ355

Breid je televisie uit met verbluffend geluid
Niet elke televisie heeft geïntegreerde speakers die de bioscoopervaring bieden die je zoekt. Met de HWJ355 soundbar van Samsung geniet je met elke televisie van een helder geluid met diepe bastonen. De soundbar sluit je eenvoudig aan via bluetooth en beschikt over diverse geluidsinstellingen voor bijvoorbeeld muziek, films of sportwedstrijden.
Bedien het geluid met je smartphone of Samsung afstandsbediening
De HWJ355 bedien je eenvoudig via de Samsung Audio Remote-app op je smartphone of de afstandsbediening van je Samsung TV. Zo kun je lekker op de bank blijven zitten terwijl je de soundbar in- of uitschakelt en de controle hebt over het volume en de equalizer.
Virtual sound via bluetooth
De HWJ355 soundbar met subwoofer beschikt over een bluetooth-verbinding zodat je geen last hebt van draden die je huiskamer ontsieren. Vergeet daarnaast ook niet de mogelijkheid om dit draadloze geluidssysteem te gebruiken in combinatie met je laptop of smartphone. Stream bijvoorbeeld je favoriete muziek direct vanaf je telefoon!
Compact en lichtgewicht
Dit draadloze Samsung geluidssysteem is compact en lichtgewicht zodat je zonder problemen een plaatsje vindt op je TV-meubel. De soundbar is slechts 1,57 kilo en de subwoofer 2,85 kilo. Daarnaast is de soundbar minder dan een meter breed en 5,6 centimeter hoog. De subwoofer met een hoogte van 30 centimeter plaats je eenvoudig uit het zicht achter de televisie of op de vloer. Geniet met de HWJ355 Samsung soundbar nu van fantastisch geluid via Bluetooth en ga helemaal op in elke film, TV-serie, muziek of game!

 

Prijs: 99.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!