Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM760NOM/EN

Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM760NOM/EN: een apparaat met moderne gemakken
Met de Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM760NOM/EN kan de was al na 39 minuten klaar zijn! QuickDrive, EcoBubble en het Q-rator managementsysteem zorgen namelijk voor een effectieve en snelle wasbeurt.
Snel een goed resultaat met de Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM760NOM/EN
Je hoeft niet lang meer te wachten tot je was klaar is met de Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM760NOM/EN. Wanneer je kiest voor Super Speed kan de was al na 39 minuten gedaan zijn! Dit is mogelijk doordat de wasmachine onder andere is uitgerust met QuickDrive. Dit zorgt ervoor dat de was doen twee keer zo snel gaat als voorheen, terwijl je niet hoeft in te leveren op resultaat. Dankzij QuickDrive gebruik je ook nog eens tot 20% minder energie. Zo kun je tegelijkertijd tijd en stroom besparen! Niet alleen dankzij QuickDrive wordt het programma ingekort. De EcoBubble-technologie zorgt er namelijk ook voor dat de was een stuk sneller klaar kan zijn. Hiermee wordt het wasmiddel in bubbels omgezet, waardoor het sneller in de stof komt en het vuil eruit kan halen. Zelfs op lage temperaturen krijg je de was hierdoor nog grondig schoon!
De Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM760NOM/EN denkt met je mee
Wanneer je kiest voor de Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM760NOM/EN krijg je er een wasassistent bij. Het apparaat is namelijk uitgerust met het Q-rator managementsysteem. Dit systeem verzamelt gebruikspatronen, voorkeuren en gebruikersgegevens om ervoor te zorgen dat QuickDrive nog effectiever kan werken. Met behulp van een app krijg je precies te zien wat voor dat moment de beste keuze is. Laundry Recipe laat je namelijk zien wat het meest gunstige wasprogramma is, terwijl Laundry Planner helpt om het beste wasschema te creëren. Zelfs op afstand kun je controle houden over je was met behulp van de Home Planner. De Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM760NOM/EN is dus zeker uitgerust met moderne gemakken!

 

Prijs: 1199.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!