Samsung koelvriescombinatie RB41J7059SR/EF

Samsung koelvriescombinatie RB41J7059S
Het slanke ontwerp van deze koelvriescombinatie heeft een prachtige afwerking van geborsteld metaal. SpaceMax Technologie vergroot de binnenruimte en Twin Cooling separeert het koel- en vriesgedeelte. De Chef Zone houdt je vlees en vis heerlijk vers.
Meer binnenruimte met dezelfde buitenmaat
De Samsung RB41J7059S maakt gebruik van SpaceMax Technologie, waardoor de zijwanden een stuk dunner zijn dan bij standaard modellen. Dit levert aanzienlijk meer ruimte op, waardoor de slanke koelvriescombi een totale inhoud van maar liefst 406 liter heeft. Twin Cooling Plus zorgt voor twee onafhankelijk werkende systemen om het klimaat in het koelgedeelte en het vriesgedeelte te beheren. Beide compartimenten zijn uitgerust met Multi Airflow om de koude lucht gelijkmatig te verdelen. In het koelgedeelte zit een metalen achterwand (Metal Cooling Plate). Het houdt de koude lucht vast wanneer de deur open staat en helpt de koelkast om sneller op temperatuur te komen als de deur weer dicht is. De indeling van de binnenruimte is uiterst flexibel:
De Slide & Fold legplanken kunnen eenvoudig worden ingekort en/of opgeklapt. Dit is handig om ruimte te maken voor karaffen of opgestapelde voedselbakjes.
Voor wijnflessen is er een comfortabel rek.
Er is een ruime, transparante lade voor groente en fruit.
Vlees en vis kun je koel bewaren in de Chef Zone. In deze lade worden schommelingen in temperatuur efficiënt tegengegaan, waardoor de producten hun smaak en textuur behouden.
De deurvakken zijn simpel verstelbaar.
In het vriesgedeelte zitten 3 grote doorzichtige laden, zodat je makkelijk ziet wat je in voorraad hebt. Alle laden zijn voorzien van de No-Frost functie. Zo komt er geen ijsaanslag op je levensmiddelen en behoort ontdooien tot het verleden.
Een sieraad voor je keuken
De 2 meter hoge vrijstaande koelvriescombinatie met een elegante body van geborsteld metaal heeft een professionele uitstraling. Vanwege het slanke ontwerp heb je geen grote keuken nodig om voor dit model een mooie plek te creëren. Het apparaat is uitgerust met een stille Digitale Inverter Compressor en heeft een zeer zuinig A+++ energieverbruik. Koel en vries je levensmiddelen zoals de chefs dat doen met de ruime, flexibel indeelbare Samsung RB41J7059S.

 

Prijs: 1099.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!