Samsung koelvriescombinatie RB37J5925SS/EF

Samsung koelvriescombinatie RB37J5925SS/EF
Deze chique koelvriescombinatie heeft een digitaal bedieningspaneel en een waterdispenser aan de buitenkant. All-Around Cooling zorgt voor optimaal koelresultaat en Smart Space biedt een flexibele indeling. Voor je vlees en vis is er een Fresh Zone.
Perfect in elke keuken
De Samsung RB37J5925SS/EF heeft een body van geborsteld metaal die netjes integreert met elke keukeninrichting. Dankzij het slanke profiel kan de koelvriescombinatie ook makkelijk in een kleinere keuken geplaatst worden. De 2 meter hoge kast heeft een riante capaciteit van 360 liter, waarvan 262 liter in het koelgedeelte en 98 liter in het vriesgedeelte. Het bedieningspaneel met digitaal display zit handig aan de buitenkant van de koelvriescombi. Middels soft-touch toetsen kun je kiezen uit 5 koelniveaus, variërend tussen 1 °C en 7 °C voor het koelgedeelte en tussen -23 °C en -15 °C voor het vriesgedeelte. Voor een glaasje koud water hoef je de koelkast niet te openen. Mooi verwerkt in de deur zit een waterdispenser met een reservoir van 4,5 liter.
Bewaar je producten makkelijker en houd ze langer vers
All-Around Cooling techniek zorgt ervoor dat de gekoelde lucht evenredig door alle delen van de koelkast stroomt. Je levensmiddelen blijven hierdoor vrijwel constant op dezelfde temperatuur, zelfs na het openen van de deur.
In de Fresh Zone lade worden schommelingen in temperatuur nog efficiënter tegengegaan. Zo behouden vlees en vis hun smaak en textuur aanzienlijk langer.
De deurvakken van de koelruimte zijn eenvoudig verstelbaar. Voor flessen en grotere verpakkingen kun je snel wat extra ruimte creëren.
Led’s aan de bovenkant zorgen voor een egale, energiezuinige verlichting van de koelkast, zonder dat er warmte wordt toegevoegd.
Het vriesgedeelte is voorzien van drie grote Full-Open lades met een transparante voorzijde. Dankzij de No-Frost functie blijven de lades niet vastzitten, komt er geen ijslaagje op je producten en hoef je nooit te ontdooien.
De elegante Samsung RB37J5925SS/EF koelvriescombinatie past prachtig bij je keuken, biedt maximaal comfort en zorgt voor het ideale klimaat voor je levensmiddelen.

 

Prijs: 599.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!