Samsung Galaxy S20 4G (Roze)

De nieuwe generatie Samsung smartphones is hier. Maak kennis met de Samsung Galaxy S20, zijn razendsnelle processor en bioscoopkwaliteit scherm.
De camera voor ieder moment
Zoom tot wel dertig keer in op je foto’s door de hoge kwaliteit camera en film in verbluffende 8K kwaliteit. Met de Single Take functie maak je met één druk op de knop tot wel veertien shots om vervolgens je favoriete uit te kiezen. Wordt het een Boomerang, Ultra-Wide of toch een Photo Bokeh? De keuze is aan jou.
Doordat je ook ’s nachts superheldere foto’s kan maken met de nachtmodus-functie, maakt het niet meer uit wanneer jij op pad gaat en je favoriete momenten wilt vastleggen.
Geniet van de beste kwaliteit
Door het 6.2 inch Infinite-O display kan jij jouw favoriete films en series kijken op de manier waarop het bedoeld is. De randen zijn tot een minimum gehouden waardoor jij meer scherm overhoudt.
Daarnaast ververst het scherm zichzelf 120 keer per seconde waardoor het in combinatie met de snelle processor een totale beleving biedt op je smartphone een die stuk soepeler en sneller aanvoelt.

 

Prijs: 899.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!