Samsung Galaxy A8 Dualsim (Zwart)

De Galaxy A8 (2018) is voorzien van een Dual Front Camera, een groot Infinity Display en een prachtig ergonomisch ontwerp dat gebaseerd is op Samsung's vlaggenschipontwerpserfgoed en ervaring. De Galaxy A-serie is stijlvoller, praktischer en handiger dan ooit tevoren.
Maak heldere, selfie foto's met de 16MP F1.7 achtercamera en 16MP+8MP F1.9 Dual Front Camera, ongeacht waar u zich bevindt of wat u doet. De Dual Front Camera bestaat uit twee afzonderlijke camera's zodat u kunt schakelen tussen de twee om het type selfie te nemen dat u wilt – van close-ups met de achtergrond tot portretfoto's met een heldere en scherpe achtergrond. En met de geavanceerde Live Focus-functie kunt u het bokeh-effect eenvoudig aanpassen voordat of nadat u de opname hebt gemaakt.
Van dag tot nacht zorgt de geavanceerde camera ervoor dat u scherpe beelden maakt, zelfs bij weinig licht. De nieuwe Galaxy A8 (2018)stelt u ook in staat om uw foto's aan te passen met leuke opties, van het toevoegen van stickers aan uw selfie of het accentueren van een culinaire extravaganza met Food Mode.
Shaky videobeelden behoren tot het verleden met de technologie voor digitale-imagingstabilisatie van videobeelden (VDis) en met een toegevoegde hyperlapse-functie kunt u nu time-lapse-video's maken en delen.

 

Prijs: 379.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!