Samsung AddWash wasmachine WW80K7605OW/EN

Samsung AddWash wasmachine WW80K7605OW/EN
Deze machine beschikt over verrassende extra functies en wast goed schoon zonder veel energie te gebruiken. Geen wonder dat er zoveel lovende gebruikersrecensies over deze wasmachine worden geschreven.
Extra was toevoegen tijdens de was
Soms heb je net de was aan gezet en dan zie je nog een vuil shirtje liggen. Vervelend, want voor dat ene shirtje ga je niet wassen en een handwas kost nogal wat tijd en moeite. Daarop heeft Samsung nu iets gevonden: AddWash. Door dit klepje kun je zelfs als de was al draait nog snel iets toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld ook natte kleding die je alleen wilt centrifugeren door het AddWash-klepje aan een draaiende was toevoegen. Van deze handige extra functie zal je absoluut veel plezier hebben. Dat deze machine ook nog het hoogst haalbare energielabel heeft gescoord en uitstekende was-prestaties levert is natuurlijk ook belangrijk. Samsung is bovendien duurzaam en betrouwbaar. Er is voor iedereen wel een goede reden om deze wasmachine te willen hebben.
Stil en slim
De perfecte balans van de trommel maakt het was-proces al stil, maar ook tijdens het wassen wordt door trillings-sensoren actief gewerkt aan zo min mogelijk geluid. Bovendien heeft deze machine speciaal ontwikkelde geluidsarme zijwanden. De geavanceerde stille invertie motor zorgt ervoor dat de machine weinig energie verbruikt en erg lang meegaat. Ben je de deur uit en weet je niet zeker of je de wasmachine hebt gestart? Geen probleem, want met Smart Control heb je de bediening van je machine met een app op je smartphone binnen handbereik. Je kunt de wasmachine starten, bijhouden hoeveel tijd er nog nodig is en zien welk programma er draait. Dat is geen futuristisch idee, dat biedt Samsung je nu al. Deze machine vol hoogwaardige technologie doet meer dan alleen de was schoon maken. Het is een handige hulp in huis die al voorbereid is op de toekomst. Daar heb je jaren plezier van.

 

Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!