Samsung 8K Ultra HD QLED TV 82Q950R

Ervaar de echtheid van de beelden van de QLED 8K 82Q950R, terwijl je vanuit het comfort zit van je eigen zitplek. Deze TV heeft een 8K beeldkwaliteit, wat 4 keer meer pixels heeft dan 4K en zelfs 16 keer meer dan Full HD. Hierdoor is het beeld scherper dan ooit en lijkt het alsof je beelden werkelijk beleeft! Kijk films zoals nooit te voren en game alsof je er zelf in zit, perfect gedetailleerd met zelfs nog meer diepte.
Kijk je favoriete series zoals het hoort
Om een nog indrukwekkendere gebruikservaring te bieden, heeft deze TV een Quantum Processor 8K. Alle beelden worden hiermee geüpscaled naar 8K-resolutie, waardoor je films en series kijkt met uitzonderlijke details. Bovendien maakt de processor het mogelijk om nog sneller te navigeren. Met een druk op de knop kijk je bijvoorbeeld binnen één seconde naar Netflix, gemakkelijker kan niet.
Nog meer detail
Net dat je denkt dat niet meer detail zichtbaar kon zijn, komt deze TV met Direct Full Array 16x technologie. Met Direct Full Array achtergrondverlichting zie je zelfs in de donkerste scenes elk detail. Samen met de 100% kleurvolume geniet je van een optimale contrast met absolute helderheid en diepste zwartwaarden. Denk aan blauwe tinten in het donkere zeewater met een prachtige zonsondergang erboven, alsof je er zelf bent.
Kijkervaring als nooit tevoren
Met Ultra Viewing Angle is de kijkhoek van de TV aanzienlijk verbeterd. Het licht wordt met deze technologie nog beter verspreid in alle richtingen, waardoor het niet uitmaakt vanaf welke hoek je TV kijkt. Zo geniet iedereen van dezelfde rijke kleuren en contrast. Bovendien heb je ook geen last meer van reflecties door omgevingslicht. Ultra Black Elite zorgt ervoor dat je zelfs op klaarlichte dag naar een film kan kijken, zonder dat je gestoord wordt door reflecties op het beeld. Om nog meer accenten in kleuren te ervaren met de meest heldere beelden, bevat deze TV Quantum HDR 4000. Dat betekent nog meer detail in donkere en lichte beelden!
Automatische aanpassing beeld en geluid
Deze QLED TV bevat Adaptive Intelligence, waardoor je altijd het beste beeld en geluid hebt. De TV past het geluid en het beeld automatisch aan de omgeving aan in jouw kamer. Zelfs wanneer de omgevingslicht aan het veranderen is, heb je altijd aangenaam beeld. Gaat bijvoorbeeld de zon onder of gaan de lichten binnen aan, je geniet altijd van optimaal contrast en helderheid.
Gamen op een heel ander niveau
Ben je een gamer? Goed nieuws. Als je aan het gamen bent schakelt de TV automatisch over naar Auto Game Mode met een lage input lag. Met Freesync geniet je van een vloeiende game ervaring en met Dynamic Black Equalizer wordt alle schaduwdetail zichtbaar. Zo ben je je tegenstanders altijd een stapje voor en word je nooit meer verrast tijdens het gamen.
Optimale TV beleving
Samsung heeft een heleboel opties toegevoegd aan deze QLED TV, waar je als gebruiker alleen maar van kan genieten.
De Ambient mode heeft nu nog meer mogelijkheden, zodat je jouw TV kan matchen met je interieur. Daarnaast is de browser veel makkelijker in gebruik en werkt moeiteloos met je smartphone via de SmartThings app.
One Invisible Connection is een bijna transparante kabel voor zowel stroom als data. Je hebt dus maar een enkele kabel uit de TV lopen die je aansluit op de One Connection Box. Deze kan je weer samen met je andere apparaten gemakkelijk verbergen.
Met de No Gap Wall-Mount is jouw TV nog dichter aan de muur. Bovendien is deze kantelbaar voor een prettige kijkcomfort en nog mooier is dat deze alleen bij dit type is inbegrepen!
Met de Premium One Remote Control heb je genoeg aan één afstandsbediening voor al je apparaten, zodat je geen last meer hebt van een rommelige tafel. Ten opzichte van de vorige versie heeft deze afstandsbediening een eigen knop voor Netflix, Amazon Prime en Rakuten TV. Jouw favoriete app start binnen één seconde, popcorn erbij en genieten maar.
De Smart Hub zorgt ervoor dat je snelle toegang k

 

Prijs: 7289.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!