Samsung 4K Ultra HD TV UE55MU6450

Van alle kanten mooi
Deze Ultra High Definition televisie van Samsung heeft een zeer groot beelddiagonaal van 55 inch, wat gelijk is aan 139 centimeter. Niet alleen door de prachtige 4K beeldkwaliteit en zijn slanke ontwerp is de Samsung UE55MU6450 een lust voor het oog. Ook de minimale en stijlvolle zilveren behuizing, de prachtige designvoet die standaard wordt meegeleverd en de strak afgewerkte achterzijde zorgen ervoor dat deze Ultra HD televisie van alle kanten mooi is. Daardoor past hij in werkelijk ieder interieur.
Superieure beeldkwaliteit in Ultra HD
Innovatieve technieken en handige functies zorgen ervoor dat je met deze Samsung Ultra HD televisie geniet van kleurrijke beelden van de hoogste kwaliteit:
Superieure 4K beeldkwaliteit: dankzij de resolutie van 3.840 bij 2.160 pixel zijn beelden op de Samsung UE55MU6450 vier keer scherper dan op een Full HD televisie. Ieder beeld ziet er in deze Ultra HD (UHD) kwaliteit dan ook veel beter en kleurrijker uit.
Dankzij HDR meer contrast en details: High Dynamic Range (HDR) maakt het mogelijk dat je ook in Ultra HD beeldkwaliteit meer contrast en details ziet. Het resultaat is een geweldig helder beeld waarbij je zelfs in schaduwpartijen nog meer details kunt waarnemen.
Echte interactieve televisie met Smart View en Smart Hub: met de slimme Smart View functie speel je alles van je smartphone of tablet eenvoudig op het 55 inch beeldscherm van deze Samsung televisie af. Je kunt ook gebruik maken van de ingebouwde Smart Hub, waarmee je alle online content handig en overzichtelijk op het grote scherm te zien krijgt.
Beelden komen echt tot leven: de speciale Active Crystal Colour functie zorgt ervoor dat je meer kleuren op je beeldscherm ziet. Door deze waarheidsgetrouwe en natuurlijke kleuren komen beelden op de Samsung UE55MU6450 helemaal tot leven.
Op het 55 inch beeldscherm van deze fraai vormgeven Ultra HD televisie van Samsung geniet je van heldere en zeer gedetailleerde beelden in superieure 4K kwaliteit.

 

Prijs: 1099.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!