Samsung 4K Ultra HD TV UE49MU6650

Samsung UE49MU6650 4K televisie
Op deze fraai vormgegeven Samsung UE49MU6650 geniet je van televisiebeelden met prachtige kleuren en geweldig contrast in superieure Ultra High Definition resolutie.
Op alle onderdelen een lust voor het oog
Deze 49 inch televisie van Samsung valt direct op door zijn gebogen lijnen en dunne randen. De curved vormgeving van de UE49MU6650 is niet alleen prachtig om te zien, maar zorgt er ook voor dat je vanuit iedere kijkhoek geniet van de geweldige beeldkwaliteit van deze televisie. Door de minimale omlijsting word je bovendien niet afgeleid van de prachtige 4K beelden op het 124 centimeter grote scherm. De gestroomlijnde achterzijde van de Samsung UE49MU6650 zorgt ervoor dat je deze UHD tv dicht tegen de muur aan kunt bevestigen. Met de fraai vormgegeven voet kun je het toestel natuurlijk ook op andere plaatsen neerzetten.
Superieure Ultra HD beeldkwaliteit
Dankzij de innovatieve technologie van Samsung geniet je op deze 4K televisie van superscherpe beelden met prachtige kleuren en meer contrast:
De beste beeldkwaliteit ooit: meer dan acht miljoen pixels zorgen voor een superieure 4K beeldkwaliteit. Daardoor is ieder beeld op de Samsung UE49MU6650 maar liefst vier keer zo scherp als op een gewone High Definition televisie.
Kleuren komen tot leven: de speciale Active Crystal Color techniek van Samsung laat alles wat je ziet echt tot leven komen met natuurlijke en waarheidsgetrouwe kleuren. Daardoor zie je meer details en geniet je van intensere beelden.
Onovertroffen contrast: de speciale HDR-functie (High Dynamic Range) en Auto Depth Enhancer op deze UHD televisie zorgt voor een onovertroffen contrast in meerdere lagen. Daardoor zijn de beelden van de Samsung UE49MU6650 zowel in donkere als in lichte scènes scherper en zie je details die je nooit eerder niet waren opgevallen.
Het gemak van één afstandbediening: alle apparaten die je aansluit op deze Ultra HD televisie bedien je heel simpel met één afstandbediening. De Premium One Remote Control kun je zelfs met je stem bedienen.
Dankzij de verbluffende 4K beeldkwaliteit met geweldig contrast en superieure kleuren, kijk je op deze prachtige gebogen 49 inch televisie van Samsung naar de mooiste beelden ooit.

 

Prijs: 799.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!