Samsung 4K Ultra HD TV UE49MU6450

Beeldkwaliteit dat gezien mag worden
Dat deze TV HDR-beeldkwaliteit heeft, zal niemand ontgaan. Het beeld is namelijk zo natuurlijk en zeer gedetailleerd dat het bijna echt lijkt. De getailleerde schaduwen en kleuren maken het kijken naar deze televisie van Samsung zeer intens. Maar het kan nog beter: dankzij de UHD-resolutie wordt het beeld vier keer de resolutie die je van full HD TV gewend bent. Het kleurgebruik op het scherm oogt nog echter en alle details zijn overduidelijk goed te zien. Je zult je misschien afvragen hoe de designers van Samsung het toch voor elkaar krijgen om het perfecte contrast te bewerkstelligen. Met de technische innovatie genaamd UHD Dimming wordt het scherm in blokken verdeeld. Dankzij deze verdeling heeft de TV de mogelijkheid om de kleuren, maar ook de verschillende zwarttinten en de hoge lichten te optimaliseren.
Gebruiksgemak staat voorop
Om van dit prachtige beeldkwaliteit te kunnen genieten, hoef je gelukkig niet veel te doen. Samsung maakt het mogelijk om met één afstandsbediening snel en eenvoudig alle aangesloten apparaten te bedienen. De Smart Hub feature van deze Smart TV geeft een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden weer. Zo kun je via jouw smartphone of USB-stick jouw foto's of video's bekijken, maar ook een kijkje nemen op het internet. Alles wat je maar wilt met deze TV is te bekijken via dit handige beginscherm. De Smart View functie is in combinatie met de Smart View app een geweldige toevoeging voor de gebruikers van deze TV. Wanneer de afstandsbediening niet binnen handbereik ligt, kun je met de Smart View app toch jouw Samsung TV bedienen. Alles wat je op jouw mobiel kunt bekijken, kun je nog beter zien op het grote, duidelijke scherm van jouw TV.
Prachtig design dat je niet hoeft te verstoppen
Deze TV is niet alleen vanaf de voorkant mooi, ook de zijkanten van het design mogen zeker gezien worden. De TV heeft een 360 graden ontwerp dat voorzien is van minimale omlijsting. Juist dit geeft deze TV die luxe uitstraling die je graag in huis wilt halen. Voor wie op zoek is naar een TV met beeldkwaliteit dat zeker gezien mag worden, zal deze Samsung zeker een aanwinst zijn. Je kunt dit apparaat omschrijven als een TV met uiterst gedetailleerde beeldvorming met levensechte kleuren op een zeer slank en gestroomlijnd ontwerp.

 

Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!