Rowenta Silent Comfort 3-IN-1 Ventilatorkachel HQ8120

Filteren, verkoelen en verwarmen
Rowenta Silent Comfort is een zeer stille 3-in-1 torenventilator die kan filteren, verkoelen en verwarmen.Met de Silent Comfort 3-in-1 torenventilator filter je de lucht en verkoel of verwarm je de lucht in je huis. Dit allemaal met een elegant en zeer stil apparaat.
De Air Filtration Technologie filtert stof en deeltjes van dierenhaar tot 500 micron en verzekerd hiermee langdurige prestaties. Bovendien zijn de ventilator en verwarmingsmodi allebei zeer stil en extreem krachtig voor heerlijke verkoeling in de zomer of snelle ongestoorde verwarming in de winter.
Slim en energiebesparend
Je kunt het hele jaar door van optimaal comfort met de Silent Comfort 3-in-1  torenventilatorkachel genieten. Silent Comfort 3-in-1 verkoelt geruisloos (38 dB(A) in de ventilatormodus en verwarmt je ruimte snel en stil (2400 W) in de winter. De Slimme modus detecteert de kamertemperatuur en past het vermogen automatisch aan om de gewenste temperatuur te bereiken en te behouden, wat op zijn beurt weer voor energiebesparing kan zorgen. De Eco-verwarmingsmodus gebruikt tot 50% minder energie waardoor je energiekosten kunt besparen.
En om het helemaal af te maken, kun je met een 70° oscillatie-instelling de lucht beter door de ruimte verspreiden en heb je de beschikking over een timer voor automatische uitschakeling en een functie voor een uitgestelde start tot 24 uur voor gemakkelijk kant-en-klaar gebruik, evenals een extra groot touchscreen met afstandsbediening.

 

Prijs: 299.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!