Review Philips Steam&Go Plus – GC365/80: Efficiënte stoomkracht voor onderweg!

Ben je het zat om altijd maar weer te worstelen met je kreuken en vouwen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Maak kennis met de Philips Steam&Go Plus GC365/80 – de ultieme kledingstomer voor onderweg! Met zijn compacte design en efficiënte stoomkracht kun je nu overal en altijd genieten van gladgestreken kleding. Of je nu verticaal of horizontaal wilt stomen, deze kledingstomer staat altijd voor je klaar. Met zijn verwarmde SmartFlow plaat en eenvoudige bediening is het een fluitje van een cent om je kleding weer strak en fris te maken. Ben je klaar om afscheid te nemen van die vervelende kreukels? Ontdek dan nu de geweldige functies van de Philips Steam&Go Plus GC365/80!

Philips Steam&Go Plus – GC365/80

8.4
Handig en snel
De Philips Steam&Go Plus GC365/80 – Kledingstomer is een handig en snel apparaat waarmee je kreukels uit je kleding kunt verwijderen zonder een strijkplank te gebruiken. Het apparaat warmt snel op en kan zowel hangend als liggend gebruikt worden. Het is ideaal voor kleine strijkklussen, maar het waterreservoir is vrij klein en moet na het stomen van één kledingstuk alweer bijgevuld worden. De resultaten van het stomen zijn gemengd, waarbij het vooral goed werkt voor het verwijderen van kleine kreukels.
Pros
 • Snel opgewarmd
 • Makkelijk in gebruik
 • Kan zowel hangend als liggend gebruikt worden
 • Ideaal voor kleine strijkklussen
 • Handig voor het opfrissen van kleding voor gebruik
Nadelen
 • Het apparaat is groter dan verwacht
 • Het waterreservoir is vrij klein, waardoor je het na 1 kledingstuk alweer moet bijvullen

De Philips Steam&Go Plus GC365/80 kledingstomer is een compacte oplossing om eenvoudig kreuken te verwijderen. Of je nu verticaal of horizontaal wilt stomen, met deze kledingstomer behaal je altijd betere resultaten. De verwarmde SmartFlow-plaat maakt het stomen nog eenvoudiger. Het apparaat heeft één warmtestand en is voorzien van een zichtbare CE-markering.

De capaciteit van het waterreservoir is 0.07 liter, dus het is geschikt voor kleine stoomsessies. Deze kledingstomer is ook zeer geschikt om mee te nemen op reis, dankzij het compacte formaat en het extra lange snoer van 3 meter. Het apparaat heeft een opwarmtijd van slechts 45 seconden en is voorzien van een pauzestand, zodat je even kunt onderbreken tijdens het stomen.

Specificaties
 • Geschikt voor op reis
 • Extra lang snoer van 3 meter
 • Stoomafgifte tot 24 gram per minuut

Bij de Philips Steam&Go Plus GC365/80 kledingstomer worden een warmtebestendige handschoen en een warmtebestendige tas meegeleverd. Hiermee kun je veilig en gemakkelijk aan de slag met het verwijderen van kreuken uit je kleding. Met een stoomafgifte van maximaal 24 gram per minuut kun je efficiënt en snel te werk gaan. Kortom, deze handstomer van Philips is een handige en betrouwbare keuze om je kleding moeiteloos kreukvrij te maken.

Voor een moeiteloos gestreken look
 • Compact design
 • Can be used vertically or horizontally
 • Heated SmartFlow plate
 • Easy to use

Inleiding

Ben je het zat om urenlang je kleding te strijken? Dan is de Philips Steam&Go Plus GC365/80 – Kledingstomer misschien wel de oplossing voor jou. Met dit apparaat kun je snel en eenvoudig kreukels uit je kleding verwijderen, zonder dat je een strijkplank nodig hebt. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van deze kledingstomer bespreken, inclusief enkele reviews van gebruikers.

Handig en snel in gebruik

De Philips Steam&Go Plus GC365/80 – Kledingstomer is een handig apparaat dat binnen een minuut opwarmt. Je kunt het zowel hangend als liggend gebruiken, afhankelijk van je voorkeur. Het apparaat wordt geleverd met een opzetborstel en een hittebestendige handschoen, waardoor je veilig kunt stomen.

Klein waterreservoir

Een punt van kritiek dat we tegenkwamen in de reviews is dat het waterreservoir vrij klein is. Na het stomen van één kledingstuk moet je het reservoir alweer bijvullen. Dit kan een beetje onderbrekend zijn als je net lekker bezig bent. Het lijkt erop dat deze kledingstomer het beste geschikt is voor kleine strijkklussen, waarbij je niet veel kledingstukken achter elkaar hoeft te stomen.

Gemengde resultaten

De gebruikersreviews die we hebben gevonden, zijn gemengd als het gaat om het eindresultaat van het stomen. Sommige gebruikers zijn matig tevreden, terwijl anderen juist overtuigd zijn van de effectiviteit van de kledingstomer. Het lijkt erop dat de kledingstomer vooral goed werkt voor het verwijderen van kleine kreukels, maar dat het moeilijker is om grote kreukels of moeilijk bereikbare kreukels te verwijderen.

Ontdek andere geweldige stoomreinigers als alternatief voor de Philips Steam&Go Plus – GC365/80

Tips voor het kiezen van het perfecte stoomstrijkijzer of stoomgenerator

Als je op zoek bent naar een stoomstrijkijzer of een stoomgenerator, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om de juiste keuze te maken. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welk type stoomapparaat het beste bij jouw behoeften past. Een stoomstrijkijzer is ideaal voor kleine strijkklussen en is compact en draagbaar. Een stoomgenerator daarentegen is krachtiger en geschikt voor grotere strijkklussen, zoals het strijken van grote hoeveelheden wasgoed. Daarnaast is het belangrijk om te letten op het vermogen van het apparaat. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller en effectiever het strijken zal verlopen. Ook is het handig om te kijken naar het waterreservoir. Een groter reservoir betekent minder vaak bijvullen tijdens het strijken. Tot slot is het verstandig om te kijken naar de stoomfuncties, zoals stoomstoten en stoomregelaars, die het strijken makkelijker en efficiënter kunnen maken. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een stoomstrijkijzer of stoomgenerator vinden die perfect past bij jouw strijkbehoeften.

 • Stoomkracht: Controleer de stoomkracht van de Philips Steam&Go Plus. Het moet voldoende zijn om kreukels effectief te kunnen verwijderen uit verschillende soorten stoffen
 • Watercapaciteit: Kijk naar de watercapaciteit van het apparaat. Een grotere capaciteit betekent dat je langer kunt strijken zonder het waterreservoir bij te vullen
 • Opwarmtijd: Controleer hoe lang het duurt voordat de Philips Steam&Go Plus opwarmt. Een kortere opwarmtijd is handig als je snel resultaat wilt
 • Draagbaarheid: Let op de draagbaarheid van het apparaat. Het moet licht en compact zijn, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen op reis of naar andere locaties
 • Veiligheidsfuncties: Controleer of het apparaat is uitgerust met veiligheidsfuncties, zoals automatische uitschakeling wanneer het niet wordt gebruikt of wanneer het waterreservoir leeg is
 • Accessoires: Bekijk welke accessoires worden meegeleverd. Sommige modellen worden geleverd met verschillende opzetstukken om verschillende kledingstukken gemakkelijker te kunnen stomen
 • Gebruiksgemak: Controleer of het apparaat eenvoudig te gebruiken is. Het moet intuïtieve bedieningselementen hebben en gemakkelijk te hanteren zijn
 • Onderhoud: Informeer naar het onderhoud van de Philips Steam&Go Plus. Het is belangrijk om te weten hoe je het apparaat schoon kunt houden en eventuele kalkaanslag kunt voorkomen

Tekenen dat de Philips Steam&Go Plus – GC365/80 niet de juiste keuze voor jou is.

Veelgestelde vragen over stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren

Wat zijn enkele handige functies en accessoires waar je op moet letten bij het kopen van een stoomstrijkijzer of stoomgenerator?

Bij het kopen van een stoomstrijkijzer of stoomgenerator zijn er verschillende handige functies en accessoires waar je op moet letten.

Een handige functie om op te letten is de opwarmtijd. Een snelle opwarmtijd zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt gaan. Daarnaast is een regelbare stoomafgifte ook belangrijk. Hiermee kun je de stoomkracht aanpassen aan het type kledingstuk dat je wilt stomen.

Verder is het handig om te kijken naar de capaciteit van het waterreservoir. Een groter reservoir betekent dat je langer kunt stomen zonder bij te vullen. Ook is het goed om te controleren of het waterreservoir afneembaar is, zodat je het gemakkelijk kunt vullen en legen.

Wat betreft accessoires, let op of het stoomstrijkijzer of stoomgenerator wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Deze opzetstukken kunnen het makkelijker maken om specifieke kledingstukken te stomen, zoals bijvoorbeeld een kreukelopener voor broeken of een borstel voor delicate stoffen.

Tot slot, kijk ook naar de lengte van het snoer en de aanwezigheid van een automatische uitschakelfunctie. Een lang snoer geeft je meer bewegingsvrijheid tijdens het stomen en een automatische uitschakelfunctie zorgt voor extra veiligheid.

Ik hoop dat deze informatie je helpt bij het kiezen van een stoomstrijkijzer of stoomgenerator met handige functies en accessoires!

Wat zijn de voordelen van stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren ten opzichte van traditionele strijkijzers?

De voordelen van stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren ten opzichte van traditionele strijkijzers zijn talrijk. Ten eerste zorgen stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren voor een krachtigere stoomafgifte, waardoor kreuken en plooien gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Dit betekent dat je minder druk hoeft uit te oefenen tijdens het strijken, wat het proces sneller en minder vermoeiend maakt.

Daarnaast zorgt de stoom voor een diepere penetratie van de vezels van de kleding, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreuken kunnen worden verwijderd. Dit is vooral handig voor het strijken van dikke stoffen zoals linnen en katoen.

Een ander voordeel is dat stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren vaak een groter waterreservoir hebben dan traditionele strijkijzers. Dit betekent dat je langer kunt strijken zonder het water bij te hoeven vullen.

Bovendien zijn stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren meestal voorzien van anti-kalksystemen om de levensduur van het apparaat te verlengen. Dit voorkomt dat kalk zich ophoopt en de stoomafgifte belemmert.

Kortom, stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren bieden een efficiëntere en gemakkelijkere manier om kleding te strijken, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart.

Hoe kun je het beste hardnekkige kreukels en vouwen verwijderen met een stoomstrijkijzer of stoomgenerator?

Om hardnekkige kreukels en vouwen effectief te verwijderen met een stoomstrijkijzer of stoomgenerator, zijn er een paar stappen die je kunt volgen. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het apparaat voldoende opgewarmd is en dat het waterreservoir gevuld is met schoon water. Vervolgens kun je het kledingstuk ophangen op een kledinghanger en het stoomstrijkijzer dichtbij de stof houden, zonder het direct aan te raken. Begin bij de hardnekkige kreukels en werk van boven naar beneden. Beweeg het apparaat langzaam heen en weer en laat de stoom zijn werk doen. Je kunt ook voorzichtig op de stof drukken om de kreukels nog beter te verwijderen. Blijf geduldig en herhaal indien nodig totdat de kreukels en vouwen volledig zijn verdwenen. Onthoud ook dat het belangrijk is om het stoomstrijkijzer regelmatig te ontkalken om optimale prestaties te behouden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Philips Steam&Go Plus GC365/80-kledingstomer?

De belangrijkste kenmerken van de Philips Steam&Go Plus GC365/80-kledingstomer zijn onder andere het compacte formaat en het lichte gewicht, waardoor het gemakkelijk is om hem mee te nemen en op te bergen. Daarnaast heeft deze kledingstomer een krachtige stoomuitvoer die zorgt voor een snelle en efficiënte verwijdering van kreuken uit verschillende soorten stoffen. Het apparaat is ook voorzien van een SmartFlow-strijkplaat die zorgt voor gelijkmatige stoomverdeling en een glad resultaat. Bovendien heeft de Philips Steam&Go Plus GC365/80 een groot waterreservoir en een snelle opwarmtijd, waardoor je langer kunt stomen zonder onderbrekingen. Het is ook veilig in gebruik, met een automatische uitschakelfunctie en een hittebestendige handschoen om brandwonden te voorkomen. Kortom, deze kledingstomer biedt gemak, kracht en veiligheid voor het stomen van je kleding.

Kan de Philips Steam&Go Plus GC365/80-kledingstomer op alle soorten stoffen worden gebruikt?

Ja, de Philips Steam&Go Plus GC365/80-kledingstomer kan op alle soorten stoffen worden gebruikt. Het is geschikt voor delicate stoffen zoals zijde en chiffon, maar ook voor dikke stoffen zoals katoen en linnen. De kledingstomer heeft verschillende stoominstellingen, zodat je de juiste temperatuur en stoomkracht kunt kiezen voor het type stof dat je wilt stomen. Het is belangrijk om altijd de instructies te volgen en de juiste stoominstelling te selecteren voor het beste resultaat en om de stof niet te beschadigen.

Met de Philips Steam&Go Plus GC365/80 – Kledingstomer geniet je van het gemak van snel en moeiteloos kleding stomen, waardoor je er altijd netjes uitziet zonder gedoe met een strijkplank. Probeer het vandaag nog en ervaar het zelf!

Tags:

mangroove.nl
Logo