Review Philips HD9350/90 Waterkoker – Een echte aanrader!

Ben je op zoek naar een betrouwbare waterkoker die je dagelijkse kopjes thee of koffie snel en efficiënt bereidt? Dan is de Philips HD9350/90 waterkoker echt iets voor jou! Met zijn robuuste roestvrijstalen behuizing en fijnmazige filter is deze waterkoker niet alleen duurzaam, maar ook praktisch in het opvangen van kalkaanslagdeeltjes. En dankzij het platte verwarmingselement hoef je nooit lang te wachten op je warme drankje. In deze review ontdek je waarom deze waterkoker een echte aanrader is.

Philips HD9350/90 Waterkoker

8.4
Prima keuze!
De Philips Daily Collection HD9350/90 – Waterkoker is een prima product met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Gebruikers waarderen het mooie design, de grote inhoud en het feit dat het gemaakt is van robuust roestvrijstaal. Hoewel sommige reviewers opmerken dat het meer lawaai maakt dan een plastic variant en warm wordt aan de buitenkant, wordt over het algemeen geconcludeerd dat dit een goede en betrouwbare waterkoker is.
Geniet van vele voordelen!
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Mooi design
 • Grote inhoud
Problemen
 • Maakt meer lawaai dan een plastic waterkoker
 • Wordt warm aan de buitenkant

De Philips Daily Collection HD9350/90 – Waterkoker is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare waterkoker. Gemaakt van robuust roestvrijstaal, ben je verzekerd van langdurig gebruik. De waterkoker heeft een fijnmazig filter dat minuscule kalkaanslagdeeltjes opvangt. Daarnaast heeft het een plat verwarmingselement, waardoor het water sneller…

De waterkoker is draadloos en heeft een cool touch handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt oppakken en verplaatsen, zonder je handen te verbranden. Het anti calcium filter zorgt ervoor dat je altijd schoon en helder water hebt. De bodem is voorzien van antislip, waardoor de waterkoker stevig op zijn plek blijft staan. Bovendien is de waterkoker BPA-vrij, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen in je drankjes.

Met de automatische uitschakelfunctie en de automatische kookstop hoef je je geen zorgen te maken dat de waterkoker oververhit raakt of droogkookt. Het indicatielampje geeft aan wanneer het water gekookt is en de waterkoker schakelt automatisch uit. Daarnaast heeft de waterkoker een warmhoud functionaliteit, zodat je het gekookte water op de gewenste temperatuur kunt houden.

Technische specificaties
 • Inhoud: 1.7 liter
 • Vermogen: 2200 W
 • Materiaal behuizing: Aluminium
 • Draadloos ontwerp
 • Automatisch uitschakelen
 • Anti calcium filter

Met een inhoud van 1.7 liter en een vermogen van 2200 watt kun je snel en gemakkelijk genieten van een heerlijke kop thee of koffie. De waterkoker heeft een modern design en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. Kortom, de Philips Daily Collection HD9350/90 – Waterkoker is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en stijlvolle keuze voor in de keuken.

Krachtige en stijlvolle waterkoker
 • Gemaakt van robuust roestvrijstaal
 • Fijnmazig filter vangt miniscule kalkaanslagdeeltjes op
 • Plat verwarmingselement voor snellere opwarming
 • Langdurig en betrouwbaar gebruik

Reviews

Prima product, goede prijs, goede kwaliteit

Deze waterkoker van Philips wordt over het algemeen positief beoordeeld. Een gebruiker benadrukt dat het een prima product is met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt opgemerkt dat de waterkoker geen overmatig lawaai maakt, in tegenstelling tot wat sommige andere reviewers beweren. Wellicht dat deze mensen te weinig water in het apparaat doen. Kortom, deze waterkoker is gewoon helemaal prima en ook nog eens van een Nederlands bedrijf. Wat wil je nog meer?

Compact en functioneel

Een andere reviewer bevestigt dat de waterkoker er mooi uitziet en dat het een compact en functioneel apparaat is. De voeding is plat en past daardoor gemakkelijk op het aanrecht. Wel wordt opgemerkt dat de waterkoker meer lawaai maakt dan een plastic variant en dat deze warm wordt aan de buitenkant. Dit is echter te verwachten, gezien het een eenwandig metalen toestel is. Ook wordt de indruk gewekt dat traditionele waterkokers met een zichtbaar verwarmingselement iets sneller zijn. Desondanks is dit een prima waterkoker met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wil je een stillere en koelere variant, dan moet je bereid zijn om meer uit te geven voor een dubbelwandig model. Voor de meeste gebruikers voldoet deze waterkoker echter prima aan de verwachtingen.

Handig en mooi

Een andere tevreden gebruiker benadrukt dat de waterkoker licht van gewicht is en een grote inhoud heeft. Het klepje gaat gemakkelijk open en het schenken verloopt soepel. Daarnaast is er een duidelijk aan/uit lampje aanwezig. Kortom, deze gebruiker is blij met de aankoop en vindt de waterkoker handig en mooi.

Productkenmerken

 • Gemaakt van robuust roestvrijstaal
 • Fijnmazig filter vangt minuscule kalkaanslagdeeltjes op
 • Plat verwarmingselement voor snellere opwarming
 • Langdurig en betrouwbaar gebruik

Final Thoughts

Al met al is de Philips Daily Collection HD9350/90 een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve waterkoker. Het apparaat is gemaakt van stevig roestvrijstaal en heeft een fijnmazig filter om kalkaanslagdeeltjes op te vangen. Dankzij het platte verwarmingselement warmt het water snel op. Hoewel sommige gebruikers opmerken dat de waterkoker wat lawaai maakt en warm wordt aan de buitenkant, is dit in lijn met de verwachtingen voor een eenwandig metalen toestel. Voor de prijs biedt deze waterkoker een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Andere opties om te overwegen

Kies de perfecte waterkoker voor jouw behoeften

Als je op zoek bent naar een waterkoker, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om de juiste keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke capaciteit je nodig hebt. Denk na over hoeveel water je wilt kunnen koken en hoeveel mensen er gebruik van zullen maken. Daarnaast kun je letten op het vermogen van de waterkoker, hoe hoger het vermogen, hoe sneller het water zal koken. Verder is het handig om te kijken naar de extra functies die een waterkoker biedt, zoals een temperatuurregeling, warmhoudfunctie of automatische uitschakeling. Tot slot is het ook de moeite waard om de vormgeving en het materiaal van de waterkoker te overwegen, zodat deze past bij jouw keuken. Door rekening te houden met deze aspecten, kun je een waterkoker vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

 • Capaciteit: De HD9350/90 heeft een capaciteit van 1,7 liter, wat voldoende is om thee of koffie te zetten voor meerdere personen. Controleer of deze capaciteit aan jouw behoeften voldoet
 • Vermogen: Deze waterkoker heeft een vermogen van 2400 watt, wat betekent dat het water snel kan worden gekookt. Dit is handig als je haast hebt of geen geduld hebt om te wachten
 • Materiaal: De HD9350/90 is gemaakt van roestvrij staal, wat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Zorg ervoor dat je tevreden bent met dit materiaal voor een langdurig gebruik
 • Veiligheidsfuncties: Controleer of de waterkoker is uitgerust met een automatische uitschakeling en droogkookbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de waterkoker veilig en betrouwbaar is in gebruik
 • Snoerloos ontwerp: De HD9350/90 heeft een snoerloos ontwerp, wat betekent dat je de waterkoker gemakkelijk kunt verplaatsen en serveren zonder gedoe met snoeren. Zorg ervoor dat dit voor jou handig is
 • Temperatuurregeling: Deze waterkoker heeft geen temperatuurregeling, dus het water wordt gekookt tot het het kookpunt bereikt. Als je de mogelijkheid wilt om de temperatuur aan te passen, moet je een andere waterkoker overwegen
 • Garantie: Controleer de garantieperiode van de waterkoker. Philips biedt meestal een garantie van 2 jaar op hun apparaten, maar het is altijd goed om dit te dubbelchecken

Let op deze waarschuwingssignalen om te bepalen of de Philips HD9350/90 Waterkoker wel echt bij jou past.

Veelgestelde vragen over waterkokers

Wat is de capaciteit van de Philips Daily Collection HD9350/90 – Waterkoker?

De Philips Daily Collection HD9350/90 – Waterkoker heeft een capaciteit van 1,7 liter. Dit betekent dat je tot 1,7 liter water kunt verwarmen in de waterkoker. Dit is voldoende voor bijvoorbeeld het zetten van meerdere kopjes thee of het koken van water voor andere warme dranken.

Welke waterkoker heeft een temperatuurregeling voor verschillende soorten dranken?

De Philips Daily Collection HD9350/90 – Waterkoker heeft geen temperatuurregeling voor verschillende soorten dranken.

Welke waterkoker heeft een automatische uitschakelfunctie en een ingebouwde waterfilter?

De Philips Daily Collection HD9350/90 – Waterkoker heeft zowel een automatische uitschakelfunctie als een ingebouwde waterfilter. Dit betekent dat de waterkoker zichzelf automatisch uitschakelt zodra het water de gewenste temperatuur heeft bereikt, waardoor energie wordt bespaard. Daarnaast zorgt de ingebouwde waterfilter ervoor dat eventuele onzuiverheden in het water worden tegengehouden, waardoor je altijd kunt genieten van schoon en helder gekookt water.

Welk materiaal is gebruikt voor de behuizing van de waterkoker?

Voor de behuizing van de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker is gebruik gemaakt van roestvrij staal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de waterkoker stevig en duurzaam is, terwijl het ook een moderne uitstraling geeft.

Welke waterkoker heeft een handige draadloze functie en een grote capaciteit?

De Philips Daily Collection HD9350/90 Waterkoker heeft een handige draadloze functie en een grote capaciteit van 1,7 liter. Deze waterkoker is perfect voor het snel en gemakkelijk koken van water voor thee, koffie of andere warme dranken. De draadloze functie zorgt ervoor dat je de waterkoker gemakkelijk kunt oppakken en verplaatsen zonder dat je last hebt van een snoer. Met zijn grote capaciteit kun je genoeg water koken voor meerdere kopjes tegelijk.

Heeft de waterkoker een automatische uitschakelfunctie?

Ja, de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker heeft een automatische uitschakelfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de waterkoker automatisch uitschakelt wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt of wanneer er geen water meer in de waterkoker zit. Dit is handig en veilig, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het oververhitten van het water of het per ongeluk laten doorkoken van de waterkoker.

Welke waterkoker heeft de snelste kooktijd en hoeveel water kan erin?

De Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker heeft een snelkookfunctie waarmee het water zeer snel op temperatuur komt. De exacte kooktijd kan variëren, maar over het algemeen duurt het slechts enkele minuten voordat het water volledig gekookt is. Wat betreft de capaciteit, deze waterkoker kan maximaal 1,7 liter water bevatten. Dit is voldoende voor ongeveer 6 tot 7 kopjes thee.

Belangrijkste termen om te kennen

 • Inhoud: Dit verwijst naar de hoeveelheid water die de waterkoker kan bevatten. Het wordt meestal uitgedrukt in liters en helpt je te bepalen hoeveel water je kunt verwarmen
 • Vermogen: Het vermogen van een waterkoker geeft aan hoe snel deze water kan verwarmen. Het wordt gemeten in watt en een hoger vermogen betekent meestal dat het water sneller kan worden verwarmd
 • Temperatuurregeling: Sommige waterkokers hebben een temperatuurregeling waarmee je de gewenste temperatuur van het water kunt instellen. Dit is handig als je bijvoorbeeld thee wilt zetten op een specifieke temperatuur
 • Droogkookbeveiliging: Dit is een beveiligingsfunctie die voorkomt dat de waterkoker oververhit raakt als er geen water in zit. Het schakelt automatisch uit om schade te voorkomen
 • Snoerlengte: Dit is de lengte van het snoer waarmee de waterkoker is verbonden met het stopcontact. Het is belangrijk om te controleren of het snoer lang genoeg is voor je behoeften, zodat je de waterkoker gemakkelijk kunt gebruiken
 • Anti-kalkfilter: Sommige waterkokers hebben een ingebouwd anti-kalkfilter. Dit filter voorkomt dat kalkdeeltjes in je water terechtkomen, wat kan leiden tot een betere smaak en een langere levensduur van de waterkoker

Ontdek het gemak van de Philips Daily Collection HD9350/90 Waterkoker en geniet binnen no-time van een heerlijk kopje thee. Bestel nu en ervaar het zelf!

mangroove.nl
Logo