Review: HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke printer die aan al je behoeften voldoet? Maak kennis met de HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer! Deze printer maakt jouw leven een stuk gemakkelijker met zijn eenvoudige installatie, draadloze afdrukmogelijkheden en de handige all-in-one functionaliteit. Bovendien is deze printer geschikt voor Instant Ink, waardoor je nooit meer zonder inkt komt te zitten. Benieuwd naar alle voordelen? Lees snel verder!

HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer

8
Een aanrader
De HP DeskJet 2820e is een all-in-one printer die perfect is voor thuisgebruik. Met eenvoudige installatie via de HP Smart App, draadloos afdrukken en nauwkeurig printen van afbeeldingen, biedt deze printer alles wat je nodig hebt. Hoewel er enkele negatieve punten zijn, zoals het ontbreken van een meegeleverde kabel en de snelheid bij dubbelzijdig printen, is de HP DeskJet 2820e zeker het overwegen waard.
Pros
 • Super kwaliteit
 • Nauwkeurig printen van afbeeldingen
 • Draadloos gebruik
Beperkingen
 • Geen meegeleverde kabel van printer naar laptop
 • Snelheid bij dubbelzijdig printen kan beter

De HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer – geschikt voor Instant Ink is een eenvoudig te installeren printer met handige functies. Met de HP Smart App kun je draadloos afdrukken vanaf je smartphone of tablet. Deze all-in-one printer kan kopiëren, printen en scannen en ondersteunt verschillende printformaten zoals A4, A6 en B5. Met een printresolutie van 4800 x 1200 DPI kun je genieten van scherpe en gedetailleerde afdrukken. Helaas ondersteunt deze printer geen automatisch dubbelzijdig afdrukken en het beprinten van CDs/DVDs.

De HP DeskJet 2820e is voorzien van een papierlade met een capaciteit van 100 vellen. Met een printsnelheid van maximaal 25 pagina’s per minuut in zowel zwart-wit als kleur, kun je snel en efficiënt printen. De printer beschikt ook over een flatbed-scanner met een scanresolutie van 1200 x 1200 DPI. Helaas ondersteunt deze scanner geen automatisch dubbelzijdig scannen.

De printer kan draadloos verbinding maken via WiFi en Bluetooth, waardoor je gemakkelijk kunt printen vanaf verschillende apparaten. Houd er rekening mee dat deze printer geen ondersteuning biedt voor Apple AirPrint, Cloud Printing en NFC. De HP DeskJet 2820e is geschikt voor thuisgebruik en wordt geleverd met de HP Smart App. Met deze printer kun je kleur printen, scannen en kopiëren. De printer wordt geleverd met een USB-kabel en de handleiding is beschikbaar in zowel het Engels als het Nederlands.

Technische specificaties
 • Printer technologie: Inkjetprinter
 • Type printer: All-in-One printer
 • Printer functies: Kopiëren, Printen, Scannen
 • Print formaten: A4, A6, B5
 • Printresolutie DPI: 4800 x 1200
 • Randloos printen: Ja

Kortom, de HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer – geschikt voor Instant Ink is een gebruiksvriendelijke printer met handige functies voor thuisgebruik. Met zijn draadloze connectiviteit en veelzijdige print-, scan- en kopieermogelijkheden is het een goede keuze voor dagelijkse printtaken.

Krachtige alles-in-één printer
 • Eenvoudige installatie met de HP Smart App
 • Draadloos afdrukken
 • All-in-One functionaliteit
 • Geschikt voor Instant Ink

Eenvoudige installatie met de HP Smart App

De HP DeskJet 2820e is een all-in-one printer die perfect is voor thuisgebruik. Met de eenvoudige installatie via de HP Smart App kun je snel aan de slag. De app begeleidt je stap voor stap bij het installatieproces, zodat je binnen enkele minuten kunt beginnen met printen. Dit is vooral handig voor mensen die niet zo technisch onderlegd zijn.

Draadloos afdrukken

Met de HP DeskJet 2820e kun je draadloos printen vanaf je smartphone, tablet of computer. Dit betekent dat je geen gedoe meer hebt met kabels en dat je vanuit elke kamer in huis kunt printen. Het enige wat je nodig hebt is een wifi-verbinding en de HP Smart App op je apparaat. Het is echt zo eenvoudig als het klinkt!

All-in-One functionaliteit

Naast printen kun je met de HP DeskJet 2820e ook scannen en kopiëren. Dit maakt het een veelzijdige printer die voldoet aan al je basisbehoeften. Of je nu documenten wilt scannen, kopieën wilt maken van belangrijke papieren of gewoon iets wilt printen, deze printer kan het allemaal.

Geschikt voor Instant Ink

Een handige functie van de HP DeskJet 2820e is dat hij geschikt is voor Instant Ink. Met Instant Ink ontvang je automatisch nieuwe inktcartridges wanneer je oude bijna leeg zijn. Dit betekent dat je nooit zonder inkt komt te zitten en nooit meer last-minute naar de winkel hoeft te rennen. Bovendien bespaar je geld, omdat je alleen betaalt voor de hoeveelheid inkt die je daadwerkelijk gebruikt.

Final Thoughts

Al met al is de HP DeskJet 2820e een uitstekende keuze voor thuisgebruik. Met eenvoudige installatie, draadloos afdrukken, all-in-one functionaliteit en de mogelijkheid om Instant Ink te gebruiken, biedt deze printer alles wat je nodig hebt. Hoewel er enkele negatieve reviews zijn, is het belangrijk om te onthouden dat ervaringen kunnen verschillen. Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare printer, is de HP DeskJet 2820e zeker het overwegen waard.

Ontdek de beste alternatieven voor de HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer

Een expertgids voor het kiezen van de perfecte printer

Om een ​​printer te selecteren, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Allereerst moet je bedenken waarvoor je de printer gaat gebruiken. Heb je alleen maar af en toe een printer nodig voor het afdrukken van documenten, of heb je een printer nodig die ook kan scannen, kopiëren en faxen? Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar de afdrukkwaliteit en snelheid van de printer. Als je regelmatig foto’s of afbeeldingen wilt afdrukken, is het belangrijk om een ​​printer te kiezen met een hoge afdrukkwaliteit. Daarnaast is het ook verstandig om te letten op de afdrukkosten, zoals de prijs van inktcartridges en hoeveel pagina’s je kunt afdrukken met een volle cartridge. Tot slot is het handig om reviews en ervaringen van andere gebruikers te lezen om een ​​idee te krijgen van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de printer. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de juiste printer selecteren die aan jouw behoeften voldoet.

 • Functionaliteit: Controleer of de printer over alle functies beschikt die je nodig hebt. De “HP DeskJet 2820e” is een all-in-one printer, wat betekent dat hij kan printen, scannen en kopiëren. Zorg ervoor dat deze functies aan jouw wensen voldoen
 • Afdrukkwaliteit: Kijk naar de afdrukkwaliteit van de printer. De “HP DeskJet 2820e” biedt een resolutie van maximaal 4800 x 1200 dpi, wat zorgt voor scherpe en heldere afdrukken. Dit is belangrijk als je veel foto’s of documenten wilt printen
 • Snelheid: Let op de afdruksnelheid van de printer. De “HP DeskJet 2820e” kan tot 7,5 pagina’s per minuut in zwart-wit en 5,5 pagina’s per minuut in kleur afdrukken. Als je veel printwerk hebt, kan dit een belangrijke factor zijn
 • Connectiviteitsopties: Controleer welke connectiviteitsopties beschikbaar zijn. De “HP DeskJet 2820e” ondersteunt USB en draadloze verbindingen, waardoor je gemakkelijk kunt printen vanaf je computer, laptop of mobiele apparaten
 • Afmetingen en ontwerp: Overweeg de afmetingen van de printer en of deze past in de ruimte die je beschikbaar hebt. De “HP DeskJet 2820e” is vrij compact en heeft een strak ontwerp dat goed past in elke omgeving
 • Garantie en ondersteuning: Controleer de garantievoorwaarden en de beschikbaarheid van technische ondersteuning. Zorg ervoor dat je een goede klantenservice hebt als er problemen zijn met de printer

Let op deze waarschuwingssignalen om te bepalen of de HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer wel bij jou past.

 • Als je merkt dat de HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer – geschikt voor Instant Ink niet bij je past, zijn er een paar waarschuwingssignalen waar je op kunt letten
 • Compatibiliteit: Controleer of de printer compatibel is met jouw besturingssysteem en andere apparaten die je wilt koppelen. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat de printer niet goed werkt met jouw specifieke apparatuur
 • Functionaliteit: Bekijk de functies van de printer en bepaal of ze aansluiten bij jouw behoeften. Als je bijvoorbeeld geen behoefte hebt aan functies zoals draadloos printen of scannen naar e-mail, dan is deze printer mogelijk te geavanceerd voor jou
 • Prijs: Overweeg of de prijs van de printer binnen jouw budget past. Als je op zoek bent naar een meer betaalbare printer, kan het zijn dat deze specifieke printer te duur is voor jouw behoeften

Veelgestelde vragen over printers

Hoeveel pagina’s kan de HP DeskJet 2820e per minuut afdrukken?

De HP DeskJet 2820e kan tot wel 7,5 pagina’s per minuut afdrukken in zwart-wit en 5,5 pagina’s per minuut in kleur. Dit maakt het een snelle en efficiënte printer voor thuisgebruik.

Is de HP DeskJet 2820e geschikt voor mobiele afdrukken?

Ja, de HP DeskJet 2820e is geschikt voor mobiele afdrukken. Het heeft de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met je mobiele apparaat, zoals een smartphone of tablet, zodat je documenten en foto’s rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat kunt afdrukken. Dit maakt het gemakkelijk om onderweg af te drukken zonder dat je een computer nodig hebt.

Welk type printer past het beste bij jouw behoeften?

Het HP DeskJet 2820e model is een all-in-one printer die geschikt is voor Instant Ink. Dit betekent dat de printer automatisch nieuwe inkt bestelt wanneer deze bijna op is. Deze printer is geschikt voor zowel particulier gebruik als voor kleinere kantoren. Het is een goede keuze als je regelmatig documenten wilt printen, scannen en kopiëren. Met de DeskJet 2820e kun je eenvoudig draadloos printen vanaf je smartphone, tablet of computer. Het is een betaalbare en betrouwbare printer die voldoet aan de meeste printbehoeften.

Wil je een printer die ook kan scannen en kopiëren of is printen voldoende?

Ja, de HP DeskJet 2820e is een all-in-one printer, wat betekent dat je naast printen ook kunt scannen en kopiëren. Dus als je op zoek bent naar een printer die al deze functies biedt, dan is dit zeker een goede keuze voor jou. Met deze printer kun je al je print-, scan- en kopieerbehoeften vervullen.

Heb je een printer nodig die in kleur kan printen of volstaat zwart-wit?

Als het gaat om de HP DeskJet 2820e, is deze printer geschikt voor zowel kleurenprinten als zwart-wit printen. Het is een All-in-One printer, wat betekent dat je naast het printen ook kunt scannen en kopiëren. Dus of je nu behoefte hebt aan kleurenprints of zwart-wit prints, deze printer kan aan beide voldoen.

Ondersteunt de HP DeskJet 2820e automatisch dubbelzijdig afdrukken?

Ja, de HP DeskJet 2820e ondersteunt automatisch dubbelzijdig afdrukken. Dit betekent dat je documenten dubbelzijdig kunt afdrukken zonder handmatig de pagina’s om te hoeven draaien. Dit is handig omdat het papier bespaart en het printproces efficiënter maakt.

Wat is je budget voor een printer en welke functies zijn voor jou het belangrijkst?

Bedankt voor je vraag over de HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer. Om je te kunnen helpen bij het bepalen of deze printer binnen je budget valt en aan je belangrijkste functievereisten voldoet, heb ik wat meer informatie nodig. Wat is je budget voor een printer en welke functies zijn voor jou het belangrijkst? Met deze informatie kan ik je gericht adviseren.

Ontdek de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de HP DeskJet 2820e – All-in-One Printer, geschikt voor Instant Ink. Bestel vandaag nog en geniet van moeiteloos printen, scannen en kopiëren!

Tags:

mangroove.nl
Logo