Review: Esbit Pocket Stove M met 2×27 gr Esbit Blokjes

Ben je op zoek naar een betrouwbare en robuuste kookbrander voor onderweg? Dan is de Esbit Pocket Stove M met 2×27 gr Esbit Blokjes iets voor jou! Met zijn middelgrote formaat is deze compacte kookbrander perfect voor outdoor avonturiers die graag hun eigen maaltijden bereiden. Werken op Solid Fuel en geschikt voor de meeste pannen, biedt deze brander de ideale oplossing voor een snelle en eenvoudige kookervaring in de natuur.

Esbit Pocket Stove M – Incl 2×27 gr Esbit Blokjes

★★★★★
10,95  op voorraad
Prijs update op februari 24, 2024 9:51 pm
7.6
Betrouwbare en compacte brander
De Esbit Brander Pocket Stove M is een betrouwbare en robuuste brander die ideaal is voor avonturiers die licht en compact willen reizen. Met zijn geschiktheid voor de meeste pannen en de meegeleverde Esbit blokjes, biedt deze brander een handige en efficiënte manier om maaltijden te bereiden tijdens je avonturen in de natuur. Let wel op de beperkte brandtijd en het ontbreken van windbescherming.
De Voordelen
 • Licht en compact
 • Geschikt voor de meeste pannen
 • Betrouwbaar en robuust
Zwaktepunten
 • Beperkte brandtijd
 • Geen windbescherming

De Esbit Brander Pocket Stove M – Incl 2×27 gr Esbit Blokjes – Compact is een betrouwbare en robuuste kookbrander van Esbit. Met zijn compacte formaat is deze brander perfect voor kampeeravonturen. De brander werkt op de bekende Solid Fuel, ook wel spiritustabletten genoemd, en is geschikt voor de meeste pannen.

Met een lengte van 10 cm, breedte van 7,80 cm en hoogte van 2,40 cm is deze brander zeer compact en gemakkelijk mee te nemen. Het totale gewicht van de verpakking, inclusief de brander, twee 27g Solid Fuel tabletten en een windscherm, is 191 g. Het product zelf weegt 180 g.

De Esbit Brander Pocket Stove M wordt geleverd in de kleur zilver en is gemaakt van staal. De brander heeft een vermogen van 0 W en wordt geleverd met een windscherm voor optimale prestaties. De verpakking heeft een breedte van 85 mm, hoogte van 25 mm en lengte van 135 mm.

Technische specificaties
 • Afmetingen: 10 cm lengte, 7.80 cm breedte, 2.40 cm hoogte
 • Gewicht: 180 g
 • Brandstof: Spiritustabletten
 • Inclusief 2x27g Solid fuel Tabletten en windscherm
 • Materiaal: Staal
 • Kleur: zilver

Dit kooktoestel is ideaal voor kampeerders en buitensportliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte en betrouwbare brander. Met de Esbit Brander Pocket Stove M kun je genieten van een heerlijke maaltijd tijdens je avonturen in de natuur.

Handig en compact kooktoestel
 • Middelste formaat in zijn categorie
 • Werkt op Solid Fuel
 • Geschikt voor de meeste pannen
 • Betrouwbaar en robuust
 • Compact formaat
 • Inclusief 2×27 gr Esbit Blokjes

Productbeschrijving

De Esbit Brander Pocket Stove M is een middelgrote brander die perfect is voor avonturiers die graag licht en compact reizen. Deze brander werkt op Solid Fuel en is geschikt voor de meeste pannen. Of je nu een bak koffie wilt zetten of een portie noedels wilt bereiden, met de Esbit Brander heb je altijd een betrouwbaar en robuust kooktoestel bij de hand.

Compact en handig

Een van de grootste voordelen van de Esbit Brander is het compacte formaat. Deze brander neemt weinig ruimte in beslag in je rugzak en is daarom gemakkelijk mee te nemen tijdens je avonturen in de natuur. Of je nu gaat kamperen, wandelen of fietsen, deze brander is altijd handig om bij je te hebben.

Inclusief Esbit Blokjes

Bij de Esbit Brander worden 2×27 gr Esbit Blokjes meegeleverd. Deze blokjes zijn een efficiënte en betrouwbare bron van brandstof voor de brander. Met deze blokjes kun je gemakkelijk je maaltijd bereiden, zonder dat je extra brandstof hoeft mee te nemen.

Reviews

De Esbit Brander Pocket Stove M is populair onder avonturiers en heeft positieve reviews ontvangen. Een gebruiker merkt op dat de Esbit Brander super licht en compact is, waardoor het ideaal is voor korte kampeertrips. Een andere gebruiker wijst erop dat de brander betrouwbaar en robuust is, en geschikt is voor verschillende soorten pannen.

Ontdek de beste alternatieven voor de Esbit Pocket Stove M – inclusief 2×27 gr Esbit Blokjes

Waar moet je op letten bij het kiezen van een kampeerkooktoestel?

Als je op zoek bent naar een kampeerkooktoestel, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om de juiste keuze te maken. Ten eerste is het belangrijk om te bedenken welk type kampeerder je bent en welke behoeften je hebt. Ga je vaak kamperen in afgelegen gebieden waar geen elektriciteit is? Dan is een kooktoestel op gas of brandstof misschien de beste optie voor jou. Als je echter liever op campings verblijft waar elektriciteit beschikbaar is, dan kan een elektrisch kooktoestel een goede keuze zijn. Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar de grootte en het gewicht van het kooktoestel. Als je veel gaat backpacken, wil je waarschijnlijk een compact en lichtgewicht kooktoestel dat gemakkelijk in je rugzak past. Tot slot moet je ook rekening houden met de prijs en het merk van het kooktoestel. Het is altijd een goed idee om de reviews en ervaringen van andere kampeerders te lezen om zo een weloverwogen beslissing te maken.

 • Formaat en gewicht: Controleer of het formaat van de kachel compact genoeg is om gemakkelijk mee te nemen tijdens het kamperen of wandelen. Zorg er ook voor dat het gewicht niet te zwaar is, zodat het je niet onnodig belast
 • Constructiemateriaal: Kijk naar het materiaal waarvan de kachel is gemaakt. Het moet duurzaam en hittebestendig zijn, zodat het veilig kan worden gebruikt
 • Brandstofefficiëntie: Controleer of de Esbit Pocket Stove M efficiënt gebruik maakt van brandstof. Het moet in staat zijn om de warmte te behouden en een goede verbranding te bieden met minimale verspilling van brandstof
 • Veiligheid: Zorg ervoor dat de kachel beschikt over ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, zoals een stevige standaard en een windbescherming. Deze functies zorgen voor stabiliteit en verminderen het risico op ongelukken
 • Inclusieve set: Controleer of de Esbit Pocket Stove M wordt geleverd met de benodigde brandstofblokjes. Dit zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt zonder extra brandstof te hoeven kopen
 • Reviews en beoordelingen: Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers om een idee te krijgen van de prestaties en betrouwbaarheid van de kachel. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen
 • Prijs: Vergelijk de prijs van de Esbit Pocket Stove M met andere vergelijkbare producten op de markt. Zorg ervoor dat je waar voor je geld krijgt en dat de prijs redelijk is in verhouding tot de kwaliteit en functies van de kachel

Hoe herken je de waarschuwingssignalen dat het Esbit Pocket Stove M – Incl 2×27 gr Esbit Blokjes niet geschikt is voor jou?

Veelgestelde vragen over kampeerkooktoestellen

Hoeveel brandstofblokjes worden er meegeleverd?

Bij de Esbit Brander Pocket Stove M wordt er standaard 2×27 gram Esbit blokjes meegeleverd. Zo heb je genoeg brandstof om je stove mee te kunnen gebruiken.

Welk type kampeerkooktoestel zou het meest geschikt zijn voor een gezin met kinderen?

Voor een gezin met kinderen zou ik aanraden om te kiezen voor een kampeerkooktoestel dat veilig en gebruiksvriendelijk is. Een goed optie zou de Esbit Brander Pocket Stove M kunnen zijn. Deze compacte brander wordt geleverd met twee Esbit blokjes van 27 gram, wat handig is tijdens het kamperen. Het voordeel van deze brander is dat het stabiel en stevig is, waardoor het veilig is om te gebruiken, vooral met kinderen in de buurt. Bovendien is het ook heel eenvoudig te gebruiken, waardoor het gemakkelijk is om maaltijden te bereiden tijdens het kamperen.

Hoe groot is de Esbit Brander Pocket Stove M?

De Esbit Brander Pocket Stove M heeft een compact formaat van ongeveer 10 x 7 x 2 cm. Het is een handige en draagbare kookbrander die perfect is voor outdoor avonturen. Met dit formaat past hij gemakkelijk in je rugzak of tas, waardoor je altijd een betrouwbare kookoptie bij de hand hebt.

Welke verschillende soorten kampeerkooktoestellen zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten kampeerkooktoestellen beschikbaar. Een populaire optie is de Esbit Brander Pocket Stove M, zoals het product dat je noemt. Deze compacte brander wordt geleverd inclusief twee Esbit blokjes en is ideaal voor kampeerders die een lichtgewicht en draagbaar kooktoestel willen.

Naast Esbit branders zijn er ook gasbranders, die werken op gasblikjes. Deze zijn vaak gemakkelijk in gebruik en bieden een snelle en efficiënte manier om te koken tijdens het kamperen.

Een andere optie zijn de multifuel branders, die geschikt zijn voor verschillende soorten brandstof, zoals benzine, diesel en kerosine. Deze branders zijn ideaal voor avontuurlijke kampeerders die naar afgelegen gebieden reizen waar andere brandstoffen mogelijk niet beschikbaar zijn.

Daarnaast zijn er nog houtkachels en alcoholbranders, die beide werken op natuurlijke brandstoffen. Houtkachels zijn ideaal voor kampeerders die willen koken met takjes en ander brandhout dat ze onderweg kunnen verzamelen. Alcoholbranders zijn compact en lichtgewicht, en werken op alcohol of brandstoftabletten.

Er zijn dus verschillende soorten kampeerkooktoestellen beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en geschikt voor verschillende kampeerervaringen. Het hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren welk type kooktoestel het beste bij jou past.

Kan ik de Esbit Brander Pocket Stove M opvouwen voor makkelijk transport?

Ja, de Esbit Brander Pocket Stove M kan worden opgevouwen voor gemakkelijk transport. Het compacte formaat maakt het ideaal voor outdoor-activiteiten zoals kamperen of wandelen. Je kunt hem eenvoudig opvouwen en in je tas of rugzak meenemen. Zo ben je altijd voorbereid op het bereiden van een warme maaltijd, waar je ook bent.

Wat zijn enkele handige tips om veilig en efficiënt gebruik te maken van een kampeerkooktoestel?

Wat een leuke vraag! Hier zijn enkele handige tips om veilig en efficiënt gebruik te maken van een kampeerkooktoestel zoals de Esbit Brander Pocket Stove M.

 1. Plaats het kooktoestel altijd op een stabiele en vlakke ondergrond. Dit voorkomt dat het omvalt tijdens het koken.
 2. Zorg ervoor dat er voldoende ventilatie is in de omgeving waar je het kooktoestel gebruikt. Dit vermindert het risico op koolmonoxidevergiftiging.
 3. Houd brandbare materialen zoals tenten, slaapzakken en brandbare vloeistoffen uit de buurt van het kooktoestel. Dit voorkomt brandgevaar.
 4. Lees altijd de instructies en waarschuwingen die bij het kooktoestel worden geleverd. Zo weet je precies hoe je het toestel veilig kunt gebruiken.
 5. Gebruik alleen brandstof die geschikt is voor jouw kooktoestel. Voor de Esbit Brander Pocket Stove M worden bijvoorbeeld Esbit Blokjes aanbevolen.
 6. Zorg ervoor dat het kooktoestel volledig is afgekoeld voordat je het inpakt of verplaatst. Dit voorkomt brandwonden en schade aan je spullen.

Wat zijn de belangrijkste factoren waar je op moet letten bij het kiezen van een kampeerkooktoestel?

Bij het kiezen van een kampeerkooktoestel zijn er een aantal belangrijke factoren waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar het formaat en de compactheid van het toestel. Je wilt immers een kooktoestel dat makkelijk mee te nemen is tijdens het kamperen. Daarnaast is het ook van belang om te kijken naar het brandstofverbruik en de efficiëntie van het toestel. Je wilt natuurlijk niet telkens veel brandstof moeten meenemen. Verder is het handig om te letten op de stabiliteit van het toestel, zodat je veilig kunt koken. Tot slot kun je ook kijken naar eventuele extra functies of accessoires die het kooktoestel biedt, zoals bijvoorbeeld een ingebouwde ontsteking of een opbergkoffer. Door op deze factoren te letten, kun je een kampeerkooktoestel kiezen dat perfect past bij jouw behoeften tijdens het kamperen.

Ontdek de handige Esbit Brander Pocket Stove M, inclusief 2×27 gr Esbit Blokjes. Een compacte en praktische oplossing voor al je buitenavonturen.

mangroove.nl
Logo