Pure draagbare radio Pop Midi Bluetooth

Pure Pop Midi Bluetooth draagbare radio
Als je op zoek bent naar een goede digitale stereoradio of uitstekende bluetooth-luidspreker, dan vang je met de Pop Midi met bluetooth twee vliegen in één klap. Luister naar jouw favoriete digitale radiostation of gebruik bluetooth om jouw favoriete nummer, afspeellijst of online radiostation draadloos van jouw smartphone of tablet te streamen.Met een formaat van 17 cm hoog, 9 cm breed en 10 cm diep is de Pop Midi met bletooth uitstekend geschikt voor op het nachtkastje of in de keuken. Net zoals al onze recente digitale radio's, heeft de Pop Midi met bluetooth het keurmerk Digital Tick, wat betekent dat deze radio klaar is voor de toekomstige omschakeling van FM- naar digitale radio.De radio is verder voorzien van een duidelijk zichtbare klok, twee wekkers, een keukenwekker en DAB- en FM-radio. Voor draagbaar luisterplezier kun je de Pop Midi met bluetooth gebruiken met een optionele milieuvriendelijke ChargePAK D-batterij of met vier standaard AA-batterijen.
Muziek zonder kabeltjes
Met de ingebouwde bluetooth is deze radio ook te gebruiken als geweldige draadloze luidspreker – selecteer jouw favoriete muziek, streamingservice of online radiostation en speel alles zonder lastige kabeltjes rechtstreeks van jouw smartphone of tablet af.
Ziet er goed uit en klinkt geweldig
De Pop Midi met bluetooth ziet er niet alleen stijlvol uit. Net zoals alle andere Pure digitale radio's is de Pop Midi met bluetooth door experts in het VK gebouwd en met de hand afgestemd zodat je van de best mogelijke geluidskwaliteit kunt genieten.
Compact voor draagbaar luisterplezier
Door het compacte formaat van de Pop Midi met bluetooth kun je waar je maar wilt naar jouw favoriete radioprogramma luisteren – of dit nu in de keuken, de studeerkamer of de slaapkamer is. En met de mogelijkheid een oplaadbare ChargePAK D1-batterij of standaard AA alkalinebatterijen te gebruiken, kun je ook in de tuin of zelfs als je met vakantie bent, naar jouw favoriete radioprogramma luisteren.
Zet de digitale radio maar aan
Met een DAB-radio geniet je van zeer gedetailleerde digitale geluidskwaliteit en heb je een geweldige keus in radiostations (vele exclusief voor digitale radio). Je hebt niet alleen meer keus, het grote en duidelijke scherm van Pure DAB-radio's biedt informatie over het radioprogramma waarnaar je luistert, zoals de titel van het nummer dat wordt afgespeeld, de naam van het programma en nog veel meer. Een digitale radio stemt automatisch alle beschikbare radiostations af waarna je deze op naam kunt selecteren. Je hebt ook de beschikking over FM-radio voor radiostations die nog niet digitaal uitgevoerd worden.

 

Prijs: 129.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!