Pure draagbare radio Pop Maxi S (Goud)

Pure Pop Maxi S draagbare radio
Als je op zoek bent naar een goede digitale stereoradio of uitstekende bluetooth-luidspreker, dan vang je met de Pop Maxi S met bluetooth twee vliegen in één klap. Luister naar jouw favoriete digitale radiostation of gebruik bluetooth om jouw favoriete nummer, afspeellijst of online radiostation draadloos van jouw smartphone of tablet te streamen.
Muziek zonder kabeltjes
Met de ingebouwde bluetooth is deze radio ook te gebruiken als geweldige draadloze luidspreker – selecteer jouw favoriete muziek, streamingservice of online radiostation en speel alles zonder lastige kabeltjes rechtstreeks van jouw smartphone of tablet af.
Ziet er goed uit en klinkt geweldig
De Pop Maxi S ziet er niet alleen stijlvol uit. De dubbele luidsprekers produceren uitstekend stereogeluid waarmee jouw geliefde nummers helderder klinken en meer volume krijgen. Pop Maxi S' geavanceerde audioprocessor met instelbare lage en hoge tonen, biedt jou de mogelijkheid om jouw Pop Maxi S aan te passen aan jouw persoonlijke luisterbehoeften.
Zet de digitale radio maar aan
Een DAB-radio biedt zeer gedetailleerde digitale geluidskwaliteit en keus uit talrijke radiostations (waarvan veel exclusief voor digitale radio). Daarnaast geeft de tekst die over het scherm schuift informatie over de titel van het lied, de naam van het programma en nog veel meer. Een digitale radio stemt automatisch alle beschikbare radiostations af waarna je deze op naam kunt selecteren. Bovendien beschikken alle Pure digitale radio's ook over FM-radio voor radiostations die nog niet digitaal uitgevoerd worden. De Pop Maxi S heeft het keurmerk Digital Tick, wat betekent dat deze radio klaar is voor de toekomstige omschakeling van FM- naar digitale radio.
Boordevol functies
De Pop Maxi S is verder voorzien van een duidelijk zichtbare klok, 20 voorkeuzestations (met vijf sneltoetsen), twee wekkers, een keukenwekker, een stereo hoofdtelefoonuitgang en een ingang voor jouw iPod of MP3-speler. Voor draagbaar luisterplezier kun je de Pop Maxi S gebruiken met een optionele milieuvriendelijke ChargePAK D-batterij of met vier AA-batterijen.

 

Prijs: 169.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!