Pure draagbare radio Evoke H6 (Oak)

Pure Evoke H6 wekkerradio
De Evoke H6 biedt kristalheldere digitale radio en Bluetooth-muziekstreaming met een superieur stereogeluid voor grotere ruimten.
Meer stations, digitale kwaliteit
Dab-radio brengt je fantastische, gevarieerde programma's met een zeer gedetailleerd geluid van digitale kwaliteit. Een groot deel van het aanbod is alleen beschikbaar op digitale radio. Een digitale radio spoort automatisch alle beschikbare radiostations op, waarna je deze op naam kunt selecteren. Radiostations die nog niet digitaal uitzenden, kun je beluisteren via de FM-ontvanger. Omdat de Evoke H6 het keurmerk voor digitale radio (het digitale vinkje) heeft ontvangen, ben je ervan verzekerd dat de radio is voorbereid op elke toekomstige overschakeling van FM naar digitale radio.
Bluetooth-connectiviteit
De Evoke H6, die je als draadloze luidspreker voor jouw laptop, smartphone of tablet kunt gebruiken, is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Met de Evoke H6 kun je genieten van jouw favoriete tv-programma's, films en muziekapps met een zeer gedetailleerd stereogeluid.
Superieur stereogeluid
In de Evoke H6 is Pure’s meest recente luidsprekertechnologie toegepast, die voorheen was gereserveerd voor de premiumproductenlijn Evoke C-D. Een paar luidsprekers die worden aangestuurd via twee krachtig versterkte kanalen van klasse D, staan borg voor audioprestaties die toonaangevend zijn in hun klasse. De achterkant van de starre behuizing en de akoestische poort staan borg voor een geweldig geluid, ongeacht waar je de radio neerzet; of dat nu tegen de muur of op een werkblad of schap is.
Kleurenscherm
De Evoke H6 heeft een helder en informatief 2,8-inch TFT-kleurendisplay. Dankzij dit grote, uiterst heldere display stem je in een handomdraai af op het groeiende aantal digitale radiostations. Op het display kunt je de informatie en de artworkdiashow van jouw favoriete station bekijken.
Eenvoudig in gebruik
De praktisch ingedeelde toetsen en het heldere display maken de bediening van de Evoke H6 tot een feest. Het bladeren door de menu's, het kiezen van de stations en het aanpassen van de instellingen is gemakkelijk en intuïtief.
Wekker en klok
De Evoke H6 beschikt over een klok, die automatisch wordt bijgewerkt, en twee wekfuncties. De Evoke H6 kan je wekken met jouw favoriete radiostation of een geluidsignaal. Wanneer het geluidsignaal klinkt, kun je met een druk op de knop de sluimerstand inschakelen.
Extra aansluitingen
Als je anderen niet wilt storen, gebruik je de hoofdtelefoonuitgang van de Evoke H6. Verder is er nog een extra uitgang, waarop je uiteenlopende apparaten kunt aansluiten.
ChargePAK
U kunt de Evoke H6 met de meegeleverde adapter op het stopcontact aansluiten of op het optionele ChargePAK F1. Het ChargePAK biedt u 50 uur draagbaar luistergenot.

 

Prijs: 226.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!