Proline koelvriescombinatie PLC282WH

Proline PLC282WH: goed koelen en vriezen met een betaalbaar apparaat
Ook als je over een wat kleiner budget beschikt, kun je voor een betaalbare prijs een goed functionerende koelvriescombinatie aanschaffen. De voordelige vrijstaande Proline PLC282WH is een koelkast en vriezer ineen die je op moderne wijze in de gelegenheid stelt om al je levensmiddelen uitstekend gekoeld en ingevroren te bewaren.
Volop profiteren van efficiënte techniek en veel praktische ruimte
Proline is een moderne fabrikant van eersteklas consumentenelektronica voor scherpe prijzen. Met de verrassend laaggeprijsde Proline PLC282WH heb je alle mogelijkheden in handen om jarenlang te kunnen profiteren van innovatieve koel- en vriestechniek. Het extra slanke ontwerp maakt dit model zeer geschikt voor toepassing in kleinere keukens. Ondanks de geringere afmetingen beschik je toch nog over zo'n 205 liter koelruimte en 68 liter handige vriesruimte zodat je al je producten prima kwijt kunt. Het lage energieverbruik heeft een zeer gunstige invloed op de inhoud van je portemonnee en het milieu. De eenvoudig te reinigen stevige glazen leggers in de koelkast zorgen ervoor dat je al je producten perfect en hygiënisch kunt opbergen. Door de verwisselbare scharnieren in het mogelijk om de deuren van dit model naar zowel links als rechts te kunnen openen. Dit geeft je in kleinere ruimtes nog meer praktische mogelijkheden. En de geluidsarme werking van 42 dB levert een welkome bijdrage aan het comfort en gebruikersgemak van deze koelvriescombinatie. Als je de Proline PLC282WH aanschaft, kies je voor een apparaat met aantrekkelijke specificaties zoals:
een vrijstaand model met een modern design
innovatieve koel- en vriestechniek
Geringe afmetingen en toch veel binnenruimte
205 liter koelruimte
68 liter vriesruimte
geluidsarme werking van 42 dB
stevige en eenvoudig te reinigen hygiënische glazen leggers
drie ruime vriesvakken
een vriescapaciteit van 3 kg/24u
Met de aanschaf van de Proline PLC282WH koelvriescombinatie, kies je voor een scherp geprijsd apparaat waarmee je ook in een kleinere ruimte optimaal zorgeloos kunt genieten van het gemak van eigentijds koelen en vriezen.

 

Prijs: 279.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!