Proline koelvriescombinatie DD251W

De Proline DD251W: een compact apparaat voor perfect koelen én vriezen Een goede koelvriescombinatie stelt je in de gelegenheid om koelen en vriezen in één praktisch apparaat onder te brengen. Met de Proline DD251W kies je voor een doeltreffende koelvriescombinatie die door zijn compacte formaat perfect koelen en vriezen in vrijwel iedere ruimte mogelijk maakt. Handig voor bijvoorbeeld kleine huishoudens en studentenkamers.
Probleemloos beschikken over goed gekoelde en ingevroren levensmiddelen
Wanneer je besluit om de Proline DD251W aan te schaffen, zal je daar niet snel spijt van krijgen. Koelen en vriezen verloopt met dit model altijd probleemloos door de moderne techniek die je van een topfabrikant als Proline mag verwachten. Hierdoor beschik je altijd over goed gekoelde en ingevroren levensmiddelen. De nettocapaciteit van het koelgedeelte bedraagt 199 liter terwijl de ingebouwde vriezer 52 liter netto inhoud heeft. Al met al kun je in deze combinatie dus ruim voldoende producten kwijt. De duurzame glazen platen aan de binnenzijde van het koelgedeelte zijn praktisch in het gebruik en eenvoudig te reinigen voor optimale hygiëne. De omkeerbare scharnieren maken het mogelijk om de draairichting van de deur te veranderen zodat je nog meer handige ruimte over kunt houden. Energiezuinige LED verlichting levert voldoende licht in deze vrijstaande koelkast zodat je altijd een goed overzicht van de inhoud hebt. Als je de Proline DD251W aanschaft, kies je voor:
aantrekkelijke compacte afmetingen
perfect koelen en vriezen in één apparaat
een koelgedeelte met een nettocapaciteit van 199 liter
een vriezer met 52 liter netto inhoud
eenvoudig te reinigen glazen platen
extra ruimtewinst door de in draairichting verstelbare deur
duurzame energiezuinige LED verlichting
Energieklasse A+
laag geluidsniveau van 42 dB
Snel bestellen bij BCC
Je kunt de compacte Proline DD251W voor een scherpe prijs snel en eenvoudig bestellen bij BCC in de online winkel of aanschaffen in een filiaal bij jou in de omgeving.

 

Prijs: 249.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!