Kinderkraft Speelkleed – Speelmat – 4Smart

69.90

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
merk

KinderKraft

Webwinkel

bol.com: Toys

SKU: 7065101438710228 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Contrasterende 4SMART sensorische mat met 4 sensorische zones ter ondersteuning van de ontwikkeling van het kind vanaf de eerste levensmaanden. Kinderen kunnen in de eerste maanden alleen contrasterende kleuren waarnemen. Om de fantasie en de ontwikkeling van de kleine te stimuleren hebben we voor de eerste maandende 4SMART mat met duidelijk contrasterende kleuren ontworpen. 4SMART heeft 4 zones, voor de ontwikkeling van zicht, aanraking, gehoor en concentratie.
zone 1 ontwikkelt het zicht: deze bestaat uit de contrasterende kleuren zwart, wit en rood met gele accenten. De gekleurde strips trekken de aandacht van het kind en helpen het om kleuren te onderscheiden.
zone 2 ontwikkelt het gehoor: het bevat ritselende en ratelende geluiden, die de kleine vertrouwd maken met verschillende klanken. Het kind kan deze zone gewoon vastknijpen en aanraken.
zone 3 ontwikkelt de aanraking: deze bevat uitstaande onderdelen met verschillende texturen, waardoor het kind zijn aanraking kan stimuleren en nieuwe gevoelens en vormen leert kennen.
zone 4 helpt te oefenen in concentratie: de mat heeft een speciale plek voor het opbergen van contrasterende kaarten en een spiegeltje. Deze onderdelen laten het kind zich beter concentreren en leren hem te focussen op een concrete bezigheid.
Bij de mat zijn 2 beugels inbegrepen met een handige schuif, waar speelgoed aan kan worden opgehangen en verschoven: Twaalf 4SMART herkenningskaarten, hangend spiegeltje, hangende bal met rammelaar, hangend ruisspeelgoed, sensorische bal, knuffelspeeltje, kleurenstrips en rammelende balletjes en een spiegeltje, dat achter folie kan worden gestopt. De kaarten zitten met een ring aan elkaar vast en kunnen aan de kinderwagen of een rugzak worden vastgezet. De mat komt tevens met een sensorische bal. Deze is groot en heeft verschillende kleuren, knoppen en patronen, die de aandacht van het kind trekken en hem veel plezier geven. Het interessante ontwerp en vormgeving en de multifunctionaliteit maken het de ideale mat voor ieder kind.
Voordelen:
Functies:
De mat is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, die nog geen kleuren herkennen en vooral contrasten zien. Daarom zijn de hoofdkleuren van de mat de krachtige kleuren rood, wit en zwart, met gele accenten.
De mat heeft 4 zones, ter ontwikkeling van het:
○ zicht: zone met contrasterende kleuren. De mat heeft kleurenstrips en kleuren die het zicht en de aandacht van het kind trekken.
○ gehoor: ritselende en rammelende onderdelen trekken de aandacht van het kind en laten het wennen aan verschillende geluiden,
○ gevoel: zone met uitstekende onderdelen (touwtjes en balletjes) met verschillende textuur, zodat de aanraking van het kind wordt gestimuleerd,
○ concentratievermogen: de mat heeft een speciale plek voor het opbergen van kaarten en een spiegeltje.
De mat komt inclusief vele speeltjes die de zintuigen stimuleren: twaalf contrasterende kaarten, hangend spiegeltje, hangende bal met rammelaar, hangend ritselend speeltje, sensorische bal, knuffelspeeltje, kleurenstrips en ritselende balletjes en een spiegeltje, dat achter folie kan worden gestopt.
De kaarten kunnen worden meegenomen tijdens een wandeling – De 4SMART-kaarten hebben een speciale haak waarmee ze bijv. kunnen worden vastgemaakt aan de kinderwagen.
De mat komt inclusief grote sensorische bal die de verbeeldingskracht van het kind activeert en voor veel vertier zorgt.
Het interessante ontwerp en de vormgeving maken het de ideale mat voor ieder klein kind.
De 4SMART educatieve mat is een ideaal cadeau – de mat is multifunctioneel en bovendien prachtig verpakt. Het is daarnaast een praktisch geschenk: het ontwikkelt de zintuigen van de kleine, activeert zijn fantasie en blijft lang van dienst.
Comfort:
De mat heeft afstelbare beugels met handige schuif, waar hangende speeltjes over kunnen worden verschoven en op iedere gewenste plek worden gezet.
De mat is licht en eenvoudig op te rollen (na verwijdering van de beugels). Zo neem je de mat eenvoudig mee op vakantie!
Vuil is geen enkel probleem want de mat is zeer eenvoudig te reinigen. De basis van de mat kan met de hand worden gewassen en de speeltjes kunnen worden afgenomen met een doekje.
Veiligheid:
De 4SMART sensorische mat isoleert goed tegen de grond.
De mat is geschikt voor kinderen vanaf de eerste levensdagen en voldoet aan de normen EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 voor speelgoed en educatieve matten.
De mat is zorgvuldig vervaardigd doordat hij stevig is genaaid en geen onderdelen bevat die makkelijk kunnen worden losgetrokken. Dit komt bovendien de veiligheid van het kind ten goede.
Uitvoering:
Materialen:
Mat: polyester
Speeltjes: polyester, plastic
Kaarten: papier
Afmetingen: 128 cm x 116 cm,
Hoogte van de beugels boven de grond 46,5 cm
Afmetingen van de mat met uitgevouwen zijkanten: 126 x 112
Afmetingen van de mat met ingevouwen zijkanten: 75×75
Afmetingen van de kaarten: 12×19
Gewicht: 1,1 kg
Afmetingen verpakking/gewicht: 65 cm x 46 cm x 10 cm/1,6 kg

Kinderkraft Speelkleed – Speelmat – 4Smart
Kinderkraft Speelkleed – Speelmat – 4Smart

69.90

Mangroove.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0