Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Precious Skin 70+ regenererende dagcrème SPF20 50ml

Substantie

Crème

Gewicht

250 g

Huidtype

Droge huid, Gecombineerde huid, Normale huid, Rijpe huid, Vette huid

Inhoud

50 ml

Verpakking hoogte

71 mm

Verpakking lengte

78 mm

Verpakking breedte

89 mm

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Geslacht

Vrouwen

Taal handleiding

Universeel

EAN

5902046766252

Categorieën

Persoonlijke verzorging Lichaamsverzorging Huidverzorging Bodycremes

Merk

Dermika

Assortiment

Drogisterij

Laatste prijs update: december 6, 2023 10:39 am Meer informatie
SKU: 9300000053238063 Categorie:
Uw recensie toevoegen

DERMIKA Precious Skin werd gecreëerd om aan de verwachtingen van de meest veeleisende huid te voldoen, om van haar schoonheid te genieten als een kostbaar juweel. Precious Skin ontleent zijn kracht aan de uitzonderlijke verzorgende eigenschappen van goudalgen en kaviaaralgen, een aartsrijke bron van mineralen en vitaminen met eigenschappen om de effecten van het verstrijken van de tijd tegen te gaan. In combinatie met luxueuze oliën speelt het in op de behoeften van de rijpere huid door de elasticiteit te verbeteren, rimpels minder zichtbaar te maken, de hydratatie te verbeteren, de huid te voeden en beter bestand te maken tegen externe factoren. De combinatie van SPF 20 en Blue Light Protection in de Precious Skin-lijn beschermt de huid tegen UV-stralen en het versnellende blauwe licht van beeldschermen en telefoons.

Gouden alg Laminaria ochroleuca verstevigt en vermindert rimpels, heeft een langdurig effect door de geleidelijke heropbouw van de huidarchitectuur. Het beschermt de huid tegen schadelijke externe factoren door de epidermale lipidenbarrière te versterken.
Caviar alg De Latijnse Caulerpa lentillifera, “langlevende alg” genoemd, is een rijke bron van vitaminen: C en E en polysacchariden. Het heeft sterk hydraterende eigenschappen – het verbetert de waterretentie in de opperhuid en beschermt tegen vochtverlies, zelfs tot 24 uur. Verbetert de elasticiteit van de huid.
Oat Oil – vermindert droogheid en ruwheid van de huid, maakt de huid glad, voedt en regenereert, verbetert het comfort en de conditie van de huid.
Sheaboter – een bron van onverzadigde vetzuren met verjongende en vochtinbrengende eigenschappen.

Precious Skin 70+ regenererende dagcrème SPF20 50ml
Precious Skin 70+ regenererende dagcrème SPF20 50ml
Mangroove.nl
Logo