Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Poppy Grace Mate® Luchtverfrisser – Jasmijn

17.50

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geurnaam

Grace Mate Poppy Jasmijn

Geursoort

Bloemig

Gevarenaanduiding H-zinnen

H225:Licht ontvlambare vloeistof en damp, H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie

Gewicht

0 g

Ingrediënten

NU GRATIS SLEUTELHANGER !!! Poppy Grace Mate Luchtverfrisser. Grace Mate Poppy is van een zeer hoge kwaliteit en heeft daardoor een enorme levensduur van wel 3 tot 6 maanden.Poppy Grace Mate is wereldwijd bekend in de automotive markt puur door zijn kwaliteit.De Poppy Grace Mate flesjes hebben een inhoud van 150ml en zijn eenvoudig te bevestigen door middel van de meegeleverde dubbelzijdige tape.De levensduur is te regelen door de dop die draaibaar verstelbaar is in te stellen op de door uw gewenste vernevelingssterkte.Bestel nu je eigen Poppy Grace Mate luchtverfrisser en ervaar de hoogwaardige en verfijnde kwaliteit die gepaard gaat met een enorme lange levensduur.

Inhoud

150 ml

Inhoud per dispenser

0 ml

Kleur

Wit

Limited Edition

Nee

Navulling

Nee

Product gewicht

0 g

Signaalwoord

Waarschuwing

Type bevestiging

Geen bevestiging

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P210:Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Niet roken, P403+P235:Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren, P351:Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten., P338:Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen., P501:De inhoud en, verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale, internationale voorschriften

EAN

8719689706005

Categorieën

Parfum Autoparfum Beauty Auto & Motor Auto-onderhoud Interieurverzorging Luchtverfrissers

Serie

POPPY GRACE MATE Luchtverfissers

Merk

POPPY GRACE MATE®

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: november 30, 2023 2:02 am Meer informatie
SKU: 9200000107860459 Categorie:
Uw recensie toevoegen

POPPY GRACE MATE® Luchtverfrisser. Grace Mate Poppy is van een zeer hoge kwaliteit en heeft daardoor een enorme levensduur van wel 3 tot 6 maanden.

Poppy Grace Mate is wereldwijd bekend in de automotive markt puur door zijn kwaliteit.

De Poppy Grace Mate flesjes hebben een inhoud van 150ml en zijn eenvoudig te bevestigen door middel van de meegeleverde dubbelzijdige tape.

De levensduur is te regelen door de dop die draaibaar verstelbaar is in te stellen op de door uw gewenste vernevelingssterkte.

Bestel nu je eigen Poppy Grace Mate luchtverfrisser en ervaar de hoogwaardige en verfijnde kwaliteit die gepaard gaat met een enorme lange levensduur.

Poppy Grace Mate® Luchtverfrisser – Jasmijn
Poppy Grace Mate® Luchtverfrisser – Jasmijn
Mangroove.nl
Logo