Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Polly Pockey Pollyville School

26.99

Aanbevolen minimum leeftijd

4 year

Maakt geluid

Nee

Gewicht

585 g

Kleur

Meerkleurig

Materiaal

Kunststof

Verpakkingsinhoud

3

MPN Manufacturer Part Number

GVY51

Taal handleiding

Universeel

Personage

Polly Pocket

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aanbevolen maximum leeftijd

8 year

Accubatterij model

Geen batterijen

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Kinderen

Personage van toepassing

Nee

Product breedte

9 cm

Product hoogte

13 cm

Product lengte

23 cm

Type pop

Minipop

Verpakking breedte

256 mm

Verpakking hoogte

85 mm

Verpakking lengte

337 mm

EAN

0887961934953

Categorieën

Poppen Minipoppen & Accessoires Minipoppen Speelgoed

Merk

Polly Pocket

Leeftijd

5-6 jaar, 7-8 jaar, 4 jaar

Select-bezorgopties

Vandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending

Laatste prijs update: december 2, 2023 9:14 am Meer informatie
SKU: 9300000021713269 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Bedenk zelf de leukste verhalen met deze Pollyville School die je kunt openklappen voor inspirerende en leerzame avonturen met leuke verrassingen!
  • Als je de school opent, komen er 3 verdiepingen vol plezier tevoorschijn. Met 7 speelplekken en micropoppen van Polly en Nicholas en 12 micro-accessoires die in of rondom de school kunnen worden geplaatst (tas, gitaar, microfoon, schildersezel, canvas, basketbal, bureau, tafel voor kantine, 2 schoolstoelen, volleybalnet en stadiontribune).
  • Verzamel in de aula (vouw open om een podium neer te zetten), serveer eten in de kantine en ga samen lunchen; speel basketbal of klim in de touwen in de gymzaal; studeer in het kaslokaal (krijtbord kan naar boven en beneden); spreek met vrienden af bij de kluisjes en open kluisjes om je boeken te pakken; speel piano en gitaar in de muziekkamer, of probeer het drumstel eens uit; en ga buiten lekker hinkelen, wedstrijdjes doen en nog veel meer!
  • Bouw je eigen wereld verder uit en pas deze aan met winkels, voertuigen en nog veel meer in Pollyville! Kinderen kunnen ze allemaal verzamelen voor onbeperkt speelplezier (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
  • Dit is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, zeker als ze geïnteresseerd zijn in school en leren, en graag vrienden maken!

Naar school gaan is super leuk op de Polly Pocket Pollyville School! De school biedt een leuk leeravontuur met 12 accessoires die overal kunnen worden neergezet, zowel binnen als buiten, om een mooi verhaal te spelen! De school kun je openen en uitklappen en bevat 3 etages, 7 speelplekken, micropoppen Polly en Nicolas (met 5 beweegbare gewrichten) en 12 micro-accessoires, waarmee je zelf de inrichting kunt bepalen. Er is zo veel te doen en te ontdekken: verzamel in de aula (vouw open om een podium neer te zetten), serveer eten in de kantine en ga samen lunchen; speel basketbal of klim in de touwen in de gymzaal; studeer in het klaslokaal (krijtbord kan naar boven en beneden); spreek met vrienden af bij de kluisjes en open kluisjes om je boeken te pakken; speel piano en gitaar in de muziekkamer, of probeer het drumstel eens uit; en ga buiten lekker hinkelen, wedstrijdjes doen en nog veel meer! Met accessoires, inclusief tas, gitaar, microfoon, ezel, canvas, basketbal, bureau, tafel voor de kantine, 2 schoolstoelen, volleybalnet en stadiontribune. School en plezier in één! Verzin nog veel meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met winkels, voertuigen en nog veel meer in Pollyville! Kinderen kunnen ze allemaal verzamelen (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Dit is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, zeker als ze geïnteresseerd zijn in school en leren!

Polly Pockey Pollyville School
Polly Pockey Pollyville School
Mangroove.nl
Logo