Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Polly Pocket Large Wearable Compact – Koala tasje

24.74

Aanbevolen leeftijd

4 – 8 jaar

Geslacht

Voor meisjes

Met geluid

Nee

Gewicht

0,534 kg

Afmetingen

16 x 5 x 15 cm

Kleur

Meerkleurig

Materiaal

Kunststof

Wasbaar

Nee

Afmetingen inclusief verpakking

31 x 23 x 6,2 cm (lxbxh)

Taal handleiding

Universeel

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssysteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

EAN

0887961953893

Accubatterij model

Geen batterijen

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Niet van toepassing

Doelgroep

Meisjes

Interactief

Nee

Kwaliteitslabel

CE

MPN Manufacturer Part Number

GXC95

Met verlichting

Nee

Personage

Polly Pocket

Personage van toepassing

Ja

STEM-speelgoed

Nee

Type pop

Minipop

Verpakkingsinhoud

4

Voedingstype

Geen voedingstype

Categorieën

Poppen Minipoppen & Accessoires Minipoppen Speelgoed

Merk

Polly Pocket

Leeftijd

5-6 jaar, 7-8 jaar, 4 jaar

Select-bezorgopties

Vandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending

Laatste prijs update: december 2, 2023 9:48 am Meer informatie
SKU: 9300000021713260 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Dit​schattige compacte tasje Koala Avonturen van Polly Pocket heeft de vorm van een koala met haar baby en bevat spannende buitenactiviteiten met Polly en haar vriendinnetje, 5 dieren (mama en babykoala, een kangoeroe, een wombat en een quokka) en een uitneembaar voertuig. ​
  • Ontdek de leuke activiteiten en verrassingen: rijd met de jeep naar de camping en controleer of je alles hebt meegenomen om te eten, te slapen en plezier te maken, draai de barbecue om, draai aan de wombat zodat de kangoeroe gaat springen, pas op voor de krokodil in de rivier, clip mama en babykoala in de boom, kijk in de struik waar de wombat ligt te snurken, maak een ballontochtje boven de haven van Sydney en draai aan de dolfijn om de omgeving te veranderen!
  • Het compacte tasje heeft een draagband zodat je het om je hals of je schouder kunt dragen. Met een riem (niet inbegrepen) kun je er ook een heuptasje van maken.
  • Met al deze leuke activiteiten en accessoires zijn Polly en haar vriendinnetje helemaal klaar voor spannende avonturen in de buitenlucht!
  • Inhoud: Polly Pocket Koala Avonturen Compact Tasje, micropoppen Polly en haar vriendinnetje, 5 dieren en een uitneembaar voertuig.
  • Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral voor kinderen die graag alles willen weten over dieren en hun omgeving, vooral over schattige koala’s in de wildernis!

Tijd voor nieuwe avonturen met Polly Pocket! Het grotere compacte speeltasje Koala Avonturen van Polly Pocket heeft de vorm van een snoezige koala met haar baby en zit boordevol avonturen in de buitenlucht. Een leuke speelkoffer om thuis of onderweg mee te spelen! Ontdek samen met Polly en haar vriendinnetje (poppen met 5 beweegbare ‘gewrichten’) alle verrassingen in het speeltasje. Natuurlijk gaan hun 5 dierenvriendjes (mama en babykoala, een kangoeroe, een wombat en een quokka) ook mee. De meisjes kunnen naar de camping rijden met de jeep, waarin ze spullen hebben gepakt om te slapen, te eten en plezier te maken. Er is een barbecue die je open kunt klappen – dat ruikt heerlijk! Draai de wombat om de kangoeroe te laten springen en alle dieren kunnen samen spelen! Maar pas op: er zwemt een krokodil in de rivier. Maak maar dat je wegkomt en clip mama en babykoala in de boom. Als je in de struik kijkt, ligt daar de wombat te snurken! Geniet van een prachtig uitzicht met een ballontochtje boven de haven van Sydney of draai aan de dolfijn om de omgeving te veranderen! Het is zó leuk om buiten te zijn! Het compacte tasje heeft een draagband zodat je het om je hals of je schouder kunt dragen. Met een riem (niet inbegrepen) kun je er ook een heuptasje van maken. Neem je compacte speeltasje overal mee naartoe en beleef de leukste avonturen met Polly Pocket, waar en wanneer je maar wilt! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral voor kinderen die van koala’s, het buitenleven en dieren houden!

Polly Pocket Large Wearable Compact – Koala tasje
Polly Pocket Large Wearable Compact – Koala tasje
Mangroove.nl
Logo